Stanley

The Iceflow Flip Straw Water Bottle .65L

Prismatch Læs mere
DKK 269,-
EUR 36,03

The Iceflow Flip Straw Water Bottle .65L

Varenr:46-014626
DKK 269,-
EUR 36,03
Vælg farveCharcoal

Beskrivelse

Hvis du er typen, der ikke bryder dig om at drikke af plasticflasker, fordi indholdet ikke holdes køligt længe nok (eller på grund af de miljømæssige hensyn), bør du kigge grundigt på denne The Iceflow Flip Straw Water Bottle .65L fra Stanley.

The Iceflow Flip Straw Water Bottle .65L er nemlig en meget lækker og robust lækkert termoflaske, som er fremstillet af pulverlakeret og rustfrit 18/8 ædelstål med vakuum mellem de to vægge og med pakningssikret skruelåg af BPA-frit polycarbonat. Og så er flasken selvfølgelig lavet med en diameter, som passer perfekt ned i bilens kopholder.

Denne gennemførte drikkeflaske åbnes og lukkes med en finger ved hjælp af en lille tangent på mundstykket, hvor det drikkevenlige mundstykke sørger for nemt og hurtigt væskeindtag uden irriterende lækager.

Der kan således drikkes af flasken, uden at den skal vippes, for et let sug er alt, der skal til. Alternativt kan det indvendige rør fjernes og man hælder af flasken på traditionel vis. En lille ventil under mundstykket sikrer, at der ikke dannes undertryk i flasken - simpelthen genialt! Og grundet pakningerne i både skruelåg og under mundstykket er flasken selvfølgelig helt tæt, når der ikke drikkes af den.

Stanley The Iceflow Flip Straw Water Bottle .65L er med sin dejlig store åbning meget nem at fylde (også med isterninger) og efterfølgende rengøre.

Den medbragte drik holdes kølig i op til imponerende 12 timer (og 2 døgn, hvis der suppleres med isterninger), så du også har koldt at drikke på de lange ture i det fri.

Stanley The Iceflow Flip Straw Water Bottle .65L er forsynet med en praktisk bærehank, som også kan bruges til fx fastgørelse af flasken udenpå din rygsæk, og så kan den naturligvis vaskes i maskinen, hvis det ønskes.

Historien om legendariske Stanley går helt tilbage til 1913, hvor William Stanley Jr. opfandt en termoflaske, som med brug af et vacuum mellem to stålvægge satte helt nye standarder for termoflaskernes isolerende egenskaber. Og denne opfindelse, som altså er over 100 år gammel, er stadig den bedste konstruktion, der findes, og den anvendes derfor af alle de førende producenter på markedet.

Med modsat alle andre termoflasker, er Stanleys modeller blevet ikoniske. Og de bruges af alle og til alle mulige formål, lige fra almindeligt hverdagsbrug til de krævende ture i det fri.

Generationer efter generationer har anvendt de karakteristiske grønne flasker, som godt nok ikke er helt så lette som så mange andre, men til gengæld er de bomstærke! Og det unikke design med den hamrede ståloverflade er kendt og elsket af mange.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 0,65 liter
Højde: 24,1 cm
Bredde: 8,1 cm
Vægt: 390 g
Stainless Steel 18/8

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch