Black Diamond

Street Creek 24 Pack

Prismatch Læs mere
DKK 799,-
EUR 107,02

Street Creek 24 Pack

Varenr:BD681226
DKK 799,-
EUR 107,02
Vælg farveCurry

Beskrivelse

Denne Street Creek 24 Pack fra Black Diamond kombinerer slidstyrken og stilen fra en 'haulbag' til klatring med de funktioner, der er påkrævet af en alsidig rygsæk til det urbane brug. Perfekt til rejsebrug, til træning og til hverdagsbrug generelt.

Street Creek 24 Pack er fremstillet med ydermateriale primært af meget slidstærkt og vandresistent 1.260 Denier Ballistic Nylon, som gør rygsækken tæt på uopslidelig. Og skulle vejret vise sig fra sin værste side, vil du sætte pris på det medfølgende regnslag, som fikst gemmes væk i egen lomme, når det ikke er i brug.

Rygsækken entreres gennem snorelukningen og kompressionsremmen i toppen, som giver adgang til det store hovedrum, som gemmer på en lynlåslukket lomme til værdierne. Den lynlåslukkede lomme på fronten indeholder en rummelig organizer, så der kan holdes styr på alle de medbragte småting, og gennem en separat lynlås på bagsiden af rygsækken er der adgang til en polstret computerlomme (op til ca. 15"), så den dyrebare computer ligger godt beskyttet.

Den afstivede bund gør, at tasken holder sin facon, også hvis den ikke er fyldt op.

De velpolstrede og velformede skulderremme og det polstrede rygpanel sikrer den rette bærekomfort, og bæres rygsækken ikke på ryggen, er den nem at håndtere ved hjælp af de to forstærkede bærehåndtag, der er fastgjort på hver side af rygsækken.

Skulderremmene samles over brystet ved hjælp af justerbart brystspænde, og det aftagelige mavebælte sikrer, at rygsækken bliver siddende, hvor den skal.

Endeligt er der fundet plads til et par rækker udstyrsløkker på fronten, og disse udstyrsløkker er praktiske, hvis forskelligt udstyr skal fastgøres på fronten af rygsækken i en række udstyrskarabiner.

Black Diamond Street Creek 24 Pack er bare en rigtig fed rygsæk!

Amerikanske Black Diamond er én af de mest anerkendte producenter af klatre- og alpinudstyr, beklædning og rygsække.

Uanset om du foretrækker at færdes på de vertikale klippesider eller isvægge, eller har det bedst med begge ben placeret i den dybe puddersne, vil du hos Black Diamond finde højteknologiske specialprodukter udviklet af vidende brugere til krævende brugere. For de fleste ansatte hos Black Diamond er selv krævende udøvere med øje for detaljen og specifikke kvalitetskrav som det centrale omdrejningspunkt. Og det faktum, at Black Diamonds personale faktisk er deres egne produkters hårdeste kritikere, sikrer, at Black Diamond hele tiden er i udvikling, konstant på jagt efter at udvikle det perfekte! 

Derfor er det, der tilbage i 1957 startede som en lille produktion af primitivt klatreudstyr, fremstillet ved hjælp af hammer og ambolt, i dag vokset til en multinational virksomhed med hovedkontorer i Asien, Europa og så selvfølgelig USA.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 24 liter
Ryg: Fast
Dimensioner, laptop: Max 15"
Vægt: 780 g
1260 D Ballistic® Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Black Diamond

Lagerstatus

Prismatch