Produktet er tilføjet kurven
Osprey

Stratos 34 S/M

Prismatch Læs mere
DKK 1.199,- DKK 1.499,-
EUR 160,59 EUR 200,77

Stratos 34 S/M

Varenr:5-422-0-1
DKK 1.199,- DKK 1.499,-
EUR 160,59 EUR 200,77
Vælg farveBlack

Beskrivelse

Gregory og Osprey. To amerikanske mærker, der har specialiseret sig i vandre- og turrygsække, og som begge adskiller sig fra mængden af rygsækproducenter ved deres innovative tilgang til produktudvikling og materialevalg. Og det ene mærke er ikke bedre, end det andet. Nogle vil synes, at Gregorys rygsække sidder bedst, medens andre foretrækker Ospreys modeller.

Men sikkert er det, at det i dag er de to producenter af rygsække, som er længst fremme, og vi tør derfor godt påstå, at Gregory og Osprey laver markedets bedste rygsække!  

Denne innovative Stratos 34 S/M skal ses som alternativet til den meget populære Gregory Zulu 30 S/M og er således Ospreys særdeles vellykkede bud på en velventilerende turrygæk, som størrelsesmæssigt er placeret et sted mellem dagtursrygsækken og den større weekendrygsæk. Således er den ganske oplagt til de mere krævende dagture eller de helt lette sommerture, hvor rygsækkens størrelse gør den rummelig nok til det helt lette telt, kogegrej og provianten. De fine adgangsmuligheder til hovedrummet gennem den lange U-formede og tovejs lynlås eller lynlåsåbningen i bunden gør det nemt at komme til sit udstyr, og de effektive kompressionsmuligheder på siderne minimerer eventuel overskudsvolumen på de kortere ture, men sikrer samtidig fine ekspansionsmuligheder, når der er behov for den ekstra plads i rygsækken.

Stratos 34 S/M er inspireret af Ospreys AntiGravity™ -teknologi, som bl.a. kendes fra Atmos AG- og Aura AG-modellerne, og rygsækken byder på et fuldt justerbart og meget velventilerende AirSpeed​​™ -bæresystem, der kombinerer konstruktionen af rygpanel og hoftebælte i ét stykke med et udspændt mesh-panel ind mod ryggen, som i den grad giver øget komfort i varmt vejr, selv med en tung belastning.

Det klassiske og rene design i kombination med den imponerende behagelige bærekomfort gør Stratos 34 S/M til en favorit blandt mange vandrere og trekkere, der søger en luftig og velventilerende dagtursrygsæk med tilstrækkelig kapacitet til det lette camping- og overnatningsudstyr eller masser af ekstra tøj til de dage på året, hvor vejret er skiftende.

Den indbyggede og aftagelige regnslag, som er gemt væk i egen lomme i bunden, er nemt og hurtigt at trække over rygsækken, så indholdet holdes tørt, hvis vejret pludselig skulle vise sig fra sin værste side og himlen åbner sine sluser.

Osprey Stratos 34 S/M entreres som nævnt enten gennem den lange U-formede og tovejs lynlås eller gennem lynlåsen i bunden, som giver adgang til et separat soveposerum med indvendigt opdelingspanel, så der kan holdes styr på pakkenellikerne.

På fronten af rygsækken findes en lynlåslukket ekspansionslomme, som er perfekt til regntøjet eller det ekstra lag tøj, som man nemt og hurtigt skal kunne komme til. Den nylonforstærkede stretch-lomme på hver side passer perfekt til de store drikkeflasker, og de lynlåslukkede lommer på hoftebæltet er oplagte til snacks, mobiltelefon og andre personlige ejendele. Ospreys geniale Stow-on-the-Go™ gør det fantastisk nemt og hurtigt at både fastgøre og tilgå sine vandrestave, også med rygsækken på!

Osprey Stratos 34 S/M er ganske enkelt den perfekte turrygsæk til de lange dage på de snoede vandrestier eller til de helt lette overnatningsture om sommeren.

Detaljeoversigt:

∙ Højdejusterbart Osprey AirSpeed™ bæresystem.
∙ Integreret og aftageligt regnslag.
∙ Forberedt til drikkesystem med udtag bagpå rygsækken og slangefiksering på skulderrem.
∙ Praktisk fastgørelsesmulighed til nøgler i lynlåslomme i låget.
∙ Lynlåslomme til de medbragte småting på toppen.
∙ Adgang til rygsækken gennem den lange tovejs lynlås eller gennem lynlås i bunden.
∙ Praktisk og rummelig ekspansionslomme på fronten til regnjakken eller andet udstyr.
∙ Ekstra dybe stretch-lommer på hver side til drikkeflasker mv.
∙ Rummelig og nemt tilgængelig lynlåslomme på hver side af hoftebæltet til snacks, telefon mv.
∙ Osprey Stow-on-the-Go™ til hurtig fastgørelse og nem adgang til vandrestavene - også med rygsækken på!
∙ Brystrem med indbygget nødfløjte.
∙ Top- og sidestrammere for perfekt pasform.
∙ Aftagelige remme til liggeunderlaget.
∙ Effektivt kompressionssystem, som minimerer overskudsvolumen og holder vægten på plads.
∙ Udstyrsløkker til fx isøkse, som kan gemmes væk i egen lomme, når de ikke er i brug.
∙ Soveposerum i bunden med indvendig opdelingspanel.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 34 liter
Bæresystem: AirSpeed™
Ryg: Justerbar
Ryglængde : 41 - 51 cm
Sidelommer: Ja
Regnslag: Inkluderet
Drikkesystem: Forberedt
Volumen: 31-40
Vægt: 1340 g
210 D Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Luft

MÆND

KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Osprey

Lagerstatus

Prismatch