Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Black Diamond

StormLine Stretch Shell Jacket

StormLine Stretch Shell Jacket

Varenr:APCDT0
Vælg farveBlack
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

En meget spændende nyhed, som sammenpakket i egen stiklomme hverken fylder eller vejer meget at have med på turene i det fri.

Med Black Diamonds superlette og meget velsiddende StormLine Stretch Shell Jacket får du i sandhed noget for dine penge! En regnjakke, hvor de strækbare egenskaber i stoffet både øger bevægelsesfriheden og den generelle komfort, og hvor du sammen med de tilhørende StormLine Stretch Full Zip Pants har et både uhyre let, detaljerigt og meget alsidigt regnsæt til en fornuftig pris.

På trods af den ganske rimelige pris, er StormLine Stretch Shell Jacket udstyret med de helt rigtige detaljer og designløsninger. Med andre ord: En gennemtænkt, hoftelang regnjakke til dig, der søger kvalitet til en overkommelig pris!

Black Diamond har fremstillet StormLine Stretch Shell Jacket i en slidstærk, men blød og smidig 2,5 lags BD.dry Stretch, som er bygget op af et ekstra tætvævet og meget smidigt ydre af nylon pålamineret en nyudviklet membran, der sikrer fuldkommen vindtæthed, vandtæthed og god åndbarhed. Membranen er uhyre strækbar, hvilket kommer til sin ret i denne strækbare jakke, hvor det ikke kun er enkelte paneler, men altså hele jakken, der er strækbar. Indersiden er forsynet med specielle, tredimensionelle akrylpunkter, som er løftet få hundrededele af en millimeter fra tekstilet. Denne teknik nedsætter slidtagen på membranen, højner åndbarheden og reducerer kondenseringen på indersiden af jakken. Ydermaterialet er selvfølgelig DWR-behandlet for bedre smuds- og vandafvisning.

StormLine Stretch Shell Jacket er forsynet med en linning, der kan enhåndsjusteres med elastisk snorelås. De formskårede ærmer sikrer god bevægelsesfrihed, uanset om du cykler eller er på vandretur på fjeldet. Ærmeafslutningerne på de formsyede ærmer justeres med stærk Velcro og der er stormflap bag den vandresistente YKK -frontlynlås. Og ved højere aktivitetsniveau vil du sætte pris på de lynlåsregulerbare ventilationsåbninger under armene!

På fronten er der fundet plads til to lynlåslukkede stiklommer gemt bag beskyttende stormflapper, hvoraf den ene altså kan vrangvendes og bruges som pakkepose. Disse lommer er placeret så tilpas højt, at de ikke kommer i vejen for rygsækkens mave- eller hoftebælte. Den fuldt justerbare hætte er forsynet med en rigtig fin, afstivet skygge, som effektivt beskytter mod både blæst og slagregn.

Black Diamond StormLine Stretch Shell Jacket er således en både let og meget gennemført regnjakke, der fylder meget lidt i oppakningen. Den er således særdeles velegnet til såvel hverdagsbrug som vandreturen på det omskiftelige sommerfjeld.

Amerikanske Black Diamond er én af de mest anerkendte producenter af klatre- og alpinudstyr, beklædning og rygsække.

Uanset om du foretrækker at færdes på de vertikale klippesider eller isvægge, eller har det bedst med begge ben placeret i den dybe puddersne, vil du hos Black Diamond finde højteknologiske specialprodukter udviklet af vidende brugere til krævende brugere. For de fleste ansatte hos Black Diamond er selv krævende udøvere med øje for detaljen og specifikke kvalitetskrav som det centrale omdrejningspunkt. Og det faktum, at Black Diamonds personale faktisk er deres egne produkters hårdeste kritikere, sikrer, at Black Diamond hele tiden er i udvikling, konstant på jagt efter at udvikle det perfekte! 

Derfor er det, der tilbage i 1957 startede som en lille produktion af primitivt klatreudstyr, fremstillet ved hjælp af hammer og ambolt, i dag vokset til en multinational virksomhed med hovedkontorer i Asien, Europa og så selvfølgelig USA.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 2,5-lags
Membran: 2.5 Layer BD.dry™ Stretch
Hætte: Med
Vandsøjletryk: 10.000mm til 19.999mm
Materiale: Kunstfibre
Vægt: 320 g
Materiale:
100% Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Black Diamond

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?