Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve True Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Haglöfs

Spire Mimic Vest Women

Prismatch Læs mere
DKK 979,- DKK 1.299,-
EUR 131,12 EUR 173,98

Spire Mimic Vest Women

Varenr:604673
DKK 979,- DKK 1.299,-
EUR 131,12 EUR 173,98
Vælg farveTrue Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

En uhyre spændende nyhed fra Haglöfs!

Det ligner en dunvest, men er en fibervest. Det vil sige, at man har dunvestens fordele i form af lav vægt og formidabel varmeregulering, men hvor dunvesten kommer til kort, når dunfyldet bliver vådt og kollapser, vil en fibervest som denne Spire Mimic Vest Women fra Haglöfs bibeholde de isolerende egenskaber - i al slags vejr!

Hermed kan Haglöfs Spire Mimic Vest Women anvendes alene som det yderste lag eller som det isolerende mellemlag under en skaljakke til de mest krævende vinteraktiviteter. Ydermaterialet er af en blød, smidig og meget vejrresistent 30 Denier Pertex® Quantum, som føles fantastisk lækker mellem fingrene.

Som det isolerende fyld er en bæredygtig QuadFusion™ Mimic Gold mikrofiber - på samme måde som dun - blæst ind i de gennemsyede kanaler. En syntetisk og ekstremt hydrofobisk fiber, som binder endog meget store mængder isolerende luft i forhold til fyldmængden, ganske som et dunfyld - og som selvfølgelig er udviklet udelukkende af genindvundne polyesterfibre!

Spire Mimic Vest Women er udstyret med et par velplacerede og lynlåslukkede stiklommer til de kolde fingre og de småsager, man måtte medbringe og hurtigt skal kunne komme til. Frontlynlåsen er en frostsikker YKK® Vislon®, som holder til det hele og aldrig svigter! 

Det nederste kantbånd er af blødt og smidigt Lycra®, som lukker tilpas tæt til, så den kolde luft ikke finder ind under vesten og den varme luft holdes inde.

Spire Mimic Vest Women er en umådelig lækker og gennemført fibervest med et fantastisk stort anvendelsesområde! 

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 225 g
Ydermateriale:
30 D Pertex® Quantum
Fyld: QuadFusion™ Mimic Gold

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Lagerstatus

Prismatch