Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 21%
Vælg farve Yellow
Vælg størrelse Størrelsesguide?
La Sportiva

Spantik

Prismatch Læs mere
DKK 4.199,- DKK 5.299,-
EUR 562,40 EUR 709,73

Spantik

Varenr:296GI
DKK 4.199,- DKK 5.299,-
EUR 562,40 EUR 709,73
Vælg farveYellow
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Spantik fra La Sportiva er bjergstøvlernes 'high fidelity'! Den kombinerer de nyeste trends og de letteste materialer og er dermed et oplagt alternativ til de klassiske, dobbelte plastikstøvler med tvivlsom komfort. Med La Sportiva Spantik taler vi om en støvle, der er over et halvt kilo lettere end Vega, klassikeren fra Scarpa, og den yder lige så fine - hvis ikke bedre - klatrefærdigheder!

Med det geniale FLS® (Fast Lacing System®) og den brede, dobbelte overlapning undgår du helt og aldeles isophobninger og fygesne nede i støvlerne. Læsten er lånt fra La Sportivas anerkendte (men nu udgåede) 'king of the hill' -støvle, Nuptse, med de samme muligheder for step-in steigeisen, samme uslukkelige tørst efter vinteralpinisme, kolde nordvægge og lave temperaturer i de højere luftlag.

Inderstøvlen præsenterer et væld af tekniske lækkerier, herunder enhåndsbetjent sammensnøring og forstærkninger de mest udsatte steder. Inderstøvlen er fremstillet af termoformet, mikroperforeret PE-skum og kan varmeformes, således den tilpasses klatrerens fødder ned til mindste bygningsfejl. Denne præcise pasform minimerer ømme fødder og irriterende hælløft, når du fronttakker det frosne vandfald. Endeligt giver inderstøvlens minimalistiske forsåling maksimal slidstyrke, så den sagtens kan bruges som hyttesko.

Hos La Sportiva ved man, hvordan det er at snøre støvler med handsker på. Derfor fandt de på løsningen, FLS®. Dette innovative og patenterede snøresystem, Fast Lacing System®, giver mulighed for enhåndsbetjening af yder- såvel som inderstøvle. Og det fungerer sublimt, også selvom vejret viser tænder og dine hænder er begravet i handsker til albuen.

Yderstøvlen er fremstillet med overdel af slidstærkt og vandafvisende PU-Tech™ med vandafvisende paneler af Lorica®, som er en afsindig slidstærk, syntetisk skindtype. Indvendigt er yderstøvlen udstyret med en formstøbt, dobbeltlags PE-skum. Og hele vejen omkring foden, i såvel yderstøvle som indlægssål, er der en termoreflekterende aluminiumsmembran, som er forsynet med en friktionssvag og vandresistent PU-coating. Indlægssålen i bunden af yderstøvlen er af 5 mm termostruktureret kulfiber med polyesterindlæg i svangen.

Og således holder La Sportiva Spantik dine fødder varme, så du ikke behøver at tænke på frosne, følelsesløse tæer, når du står overfor ekstreme udfordringer på vinterbestigninger i nærheden af dødszonen. Spantik har ikke noget imod at frontpointe en hel dag - har du? Problemet kan selvfølgelig være, at du ikke stopper og får et hvil, før solen er kommet op igen.

Er du glad for dine Scarpa Vega støvler (og det er stadig nogle fine støvler), fraråder vi at du prøver Spantik fra La Sportiva, med mindre du har tænkt dig at skifte. For ni ud af ti vender aldrig tilbage til deres Vega, som føles så meget tungere og mere klodsede, sammenlignet med denne Spantik, der næsten er lige så varme som den ekstreme Olympus Mons EVO og lige så lette som Nepal Evo GTX.

Hop i et par La Sportiva Spantik og prøv kræfter med ruter, der er sværere, højere og koldere!

Læs mere om La Sportiva her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt pr. stk. : 1150 gram
Overdel: PU-Tech™ / Lorica®
Sål: Vibram® High Altitude™
Lukning: Fast Lacing System®
Vandtæt membran: Nej
Foring: PE Alu-Thermo®
Mellemsål: Graded TPU / Suitable for crampons
Vægt: 2300 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

FODTØJ

Luft

SKISTØVLER

Luft

KLATRESKO

Luft

Kilde: La Sportiva

Lagerstatus

Prismatch