Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Fjällräven

Snow Flake Parka Women

Prismatch Læs mere
DKK 2.799,- DKK 3.499,-
EUR 374,89 EUR 468,65

Snow Flake Parka Women

Varenr:80766
DKK 2.799,- DKK 3.499,-
EUR 374,89 EUR 468,65
Vælg farveBlack
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Fjällräven Snow Flake Parka Women er en superflot og stilsikker dunfrakke til pigerne.

En dejlig let og komfortabel frakke, som giver god varme på både bidende kolde vinterdage og blæsende efterårsditto.

Fjällräven Snow Flake Parka Women er fremstillet af blødt og lækkert mikrofibernylon, som sikrer god vindresistens, vandafvisning og stor slidstyrke. Frakken er foret med 200 gram eksklusivt dunfyld, som er sammensat af 95% dun og blot 5% småfjer, der tilsammen har et imponerende løft på 700+ cuin.

De relativt smalle dunkamre, kombineret med frakkens yderst feminine skæring sikrer, at den ikke syner så stor og uformelig som mange andre dunfrakker med tilsvarende isolerende egenskaber. Frontlynlåsen er tovejs, så du kan lukke lidt op nedefra, når du cykler.

Denne elegante frakke er udstyret med en velsiddende og selvfølgelig dunfyldt hætte og en lækker, blød fleeceforing i den tilpas høje krave. Der er på fronten fundet plads til to lynlåslukkede stiklommer til de kolde fingre (med en underliggende stiklomme til mobiltelefonen under den venstre) og en indvendig lomme til værdierne i hver side.

En virkelig flot og elegant vinterfrakke til pigerne!

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000® og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund!

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften.

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Se vort udvalg af Fjällräven her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Modelhøjde: 176 cm
Modellen bruger størrelse: Small
Vægt: 530 g
100% Nylon
Ydermateriale:
Microfiber Nylon
Fyld: European Goose 95/5
Fyldvægt : 200 gram
Fyldvolumen : 700 cuin

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Lagerstatus

Prismatch