Nordisk

Skara 70 Gear Bag

Prismatch Læs mere
DKK 749,- DKK 949,-
EUR 100,32 EUR 127,11

Skara 70 Gear Bag

Varenr:133086
DKK 749,- DKK 949,-
EUR 100,32 EUR 127,11
Vælg farveForest Green

Beskrivelse

Denne rummelige Skara 70 Gear Bag fra Nordisk er den vandresistente taske til de hårde eventyr!

Udformningen af Skara 70 Gear Bag gør den nem at pakke, ligesom den lange U-formede og tovejs lynlås gør det hurtigt at få et overblik over det medbragte.

Denne meget alsidige rejse- og udstyrstaske rummer ca. 70 liter og er forsynet med en indvendig lynlåslomme til alle de sager, man gerne vil have adskilt lidt fra taskens øvrige indhold. Endvidere er der udvendigt i hver ende fundet plads til en lynlåslomme til alle de sager, man skal have nem og hurtig adgang til. I én af disse lommer kan de aftagelige skulderremme også opbevares, hvis de ikke er i brug, og de talrige udstyrsløkker på hver side gør det muligt at fastgøre forskelligt udstyr, hvis det skulle blive nødvendigt.

Den forstærkede bund er lavet i et ekstra vandafvisende materiale og de robuste YKK® -lynlåse er ligeledes af den vejrresistente type, så taskens indhold ikke bliver gennemblødt, hvis du skulle blive overrasket af en regnbyge.

De aftagelige og velpolstrede skulderremme kan monteres på forskellige måder, hvilket gør det muligt at bære tasken som rygsæk eller som skuldertaske, hvis den da ikke bare transporteres i de praktiske og ekstra forstærkede bærehåndtag på toppen og i hver ende.

Således er Skara 70 Gear Bag en meget robust og gennemført taske, som både kan bruges til rejsebrug og på de mange forskellige eventyr i det fri.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 70 liter
Højde: 31 cm
Længde: 66 cm
Bredde: 35 cm
Vægt: 1360 g
Polyester
Bund:
Tarpaulin™

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch