Fjällräven

Singi Overshirt

Prismatch Læs mere
DKK 1.199,-
EUR 160,59

Singi Overshirt

Varenr:90655
DKK 1.199,-
EUR 160,59
Vælg farveDark Grey
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Denne robuste Singi Overshirt er - som navnet måske antyder - mere end bare en skjorte, for den er helt igennem fremstillet af det lækre G-1000® Silent ECO, hvilket giver den en både robust og samtidig en lækker og fløjlsblød overflade. Denne vævning, som er sammensat af 65% genindvundet polyester og 35% organisk bomuld, besidder nogle fantastisk vindafvisende og vandresistente egenskaber. 
hvilket gør skjortens anvendelsesområde enormt stort!

For dels kan man lade være med at imprægnere skjorten og dermed bruge den som den kraftige skjorte den er, men alternativt kan man også i mere eller mindre grad imprægnere den med Greenland Wax, hvorved de vejrresistente egenskaber forstærkes markant - og dermed kan Singi Overshirt faktisk bruges som let og vandafvisende vindjakke!

Læs mere om Fjällräven G-1000® her >>>

Singi Overshirt åbnes og lukkes med gedigne trykknapper og er udstyret med et par knaplukkede brystlommer til de medbragte småting og et par ligeledes knaplukkede stiklommer, hvor lommeposerne indvendigt fungerer som ekstra opbevaringslommer.

En både rustik og robust skjorte med et fantastisk bredt anvendelsesområde året rundt!

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000® og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund!

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften.

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 450 g
Materiale:
G-1000® Silent ECO

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Lagerstatus

Prismatch