Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
skarp pris
Vælg farve Black
Vælg lynlås
Robens

Serac 900 -20°C Dunsovepose

Serac 900 -20°C Dunsovepose

Varenr:250255
Vælg farveBlack
Vælg lynlås

Produktegenskaber

Isoleringskrave og isoleringskant ved ansigt, isoleringskant langs lynlåsen
Varmekravens ændrede placering og profil minimerer træk og varmetab
Snorene i hætten har forskellig tykkelse, så de hurtigt og nemt kan justeres ved berøring
Ekstra isoleret fodende i hajfinnefacon
Loft Expander System øger isoleringen i soveposens øverste- og nederste halvdel
Kompressionspose og opbevaringspose medfølger

Beskrivelse

Denne prisvindende og bæredygtige Robens Serac 900 -20°C er en særdeles let sovepose, når man sammenholder med temperaturgrænsen, som ligger på -20°C (Tcomfort for mænd). Og hermed er Serac 900 -20°C en rigtig allrounder til dig, der godt kan lide at tage på tur og overnatte i det fri hele året, lige fra det ganske spæde forår og frem til det seneste efterår. Og faktisk også til alle vinterturene under ikke alt for ekstreme forhold. En meget kompakt og fantastisk komfortabel helårspose, som egner sig perfekt til moderat vinterfjeld eller på de mest krævende ture på højfjeldet såvel først som sidst på året.

Det enestående ved disse Serac-poser er det såkaldte Loft Expander System, der går ud på, at soveposen er fremstillet med elastisk tråd indvendigt, hvilket giver en sublim komfort og bevægelsesfrihed, der vanskeligt lader sig beskrive. Soveposen kan altså give sig en bid i inderposen, og med denne løsning har Robens altså gjort det langt mere komfortabelt at ligge i sovepose. Bevægelsesfriheden er fantastisk og der er ikke for meget overskudsluft, der skal varmes op i posen.

I forhold til forgængeren er den nye - og i øvrigt helt PFC-fri - Robens Serac-serie blevet noget lettere og i 100% genanvendte materialer. Vægtnålen balancerer ved blot 1.505 gram ved denne Serac 900 -20°C, og der udgør dunfyldet de ca. 900 gram!

For den mere prisbevidste forbruger, eller for ham eller hende, der ikke bruger sin pose så tit, og derfor ikke vil ofre en mindre formue på en sovepose, men samtidig gerne vil have glæde af dunsoveposens komfort og store fordele, har Robens fremstillet en serie soveposer under navnet Serac. Bag dette navn gemmer sig tre fortræffelige soveposer, Serac 300 -4°C, Serac 600 -14°C og denne prisvindende Serac 900 -20°C, hvor navnene henviser til mængden af dun og posernes anvendelighed på de forskellige årstider.

Ydermaterialet er af helt duntæt 20 Denier 400T Ripstop Nylon af genanvendt nylon med en speciel vandafvisende finish. Trods den stærke mikrofibers sublime vandafvisende egenskaber, er åndbarheden og dermed de varmeregulerende egenskaber helt i top! Materialets lave egenvægt holder soveposens totalvægt meget langt nede.

Inderposen er lavet i blød og glat 20 Denier 400T Nylon Taffeta, ligeledes af genanvendt nylon, som er en tætvævet mikrofiber med meget fine varmeregulerende og forrygende svedtransporterende egenskaber. Denne metervares silkebløde overflade sikrer desuden meget høj komfort i soveposen.

Det bæredygtige og RDS-certificerede dunfyld er sammensat af 85% dun og 15% småfjer med en fornem bæreevne på 650+ cuin.

Robens' Serac-serie er naturligvis differentialt skåret, altså fremstillet med en mindre inderpose end yderpose for at undgå at inder- og ydermaterialer presses unødigt sammen. Hermed undgås dannelse af kuldebroer. Derudover er Serac-poserne lavet med bokskonstruktion mellem inder- og yderpose, hvilket giver bedst mulig udnyttelse af dunfyldets løft og dermed de isolerende egenskaber.

Den tredimensionelle hætte er på alle tre modeller forsynet med en ekstra kraftig, dunfyldt kanal omkring ansigtet, og de er alle desuden udstyret med dunfyldt stormflap bag den tovejs lynlås. Derudover er alle Serac-poserne udstyret med en dunfyldt skulderkrave, der ligesom hætten er enhåndsjusterbar, så den kan snøres til efter behov og dermed holde på varmen nede i soveposen. En fiks detalje er i øvrigt, at snorene i hætten har forskellig tykkelse, så de hurtigt og nemt kan justeres ved berøring.

Fodenden på Serac-poserne er udformet således, at den tillader fodens naturlige, let fremadvinklede hvileposition, uden at dunfyldet presses sammen. Og dette, kombineret med den specielle udformning af hætten gør, at varmen opretholdes omkring fødder og hoved, hvilket er meget vigtigt, for fryser du først ét af disse steder, varer det ikke længe, før du begynder at fryse på resten af kroppen! 

Alle poserne er forsynet med et par løkker i fodenden af yderposen, hvilket faktisk er vældig fikst, når soveposen fx skal hænges op og luftes igennem.

Serac 900 -20°C er tilgængelig med lynlås i enten højre eller venstre side, så to poser kan lynes sammen.

Og så leveres Robens Serac 900 -20°C både med luftig opbevaringspose i mesh og kompressionspose i vandresistent ripstop-nylon.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Komforttemperatur (kvinder): -12 °C
Komfortgrænse (mænd): -20 °C
Ekstremtemperatur: -43 °C
Bredde, skulder : 85 cm
Bredde, hofte : 53 cm
Længde: 220 cm
Personlængde cm: 195 cm
Opbevaringspose: Inkluderet
Pakkepose: Inkluderet
Pakkevolumen, diameter: 25 cm
Pakkevolumen, længde: 34 cm
Fyld: Dun
Facon: Mumie
Produktfamilie: Serac
Vægt: 1,5 - 2 kg
Vægt: 1505 g
Ydermateriale:
20D 400T genanvendt nylon ripstop
Indermateriale:
20D 400T genanvendt nylon Taffeta
Fyld: 85/15 andedun
Fyldvolumen : 600 cuin
Fyldvægt : 900 gram

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?