Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve Tarn Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Haglöfs

Risberg Jacket

Prismatch Læs mere
DKK 675,- DKK 899,-
EUR 90,41 EUR 120,41

Risberg Jacket

Varenr:605083
DKK 675,- DKK 899,-
EUR 90,41 EUR 120,41
Vælg farveTarn Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

En meget populær fleecejakke!

Denne varme Risberg Jacket er en rigtig lækker - og samtidig meget slidstærk - fleecejakke fremstillet i en helt unik, Bluesign® -certificeret Nailhead Pebble Fleece, der er en helt ny og spændende fleecetype.

Det specielle ved denne metervare er, at ydersiden er lavet med en særlig tætstrikket og struktureret vævningsstruktur, der er meget slidstærk og vindafvisende og så holder den sin pæne overflade i modsætning til traditionelle fleecekvaliteter. Indvendigt er metervaren opkradset og løftet i en speciel frotté, der binder store mængder luft og isolerer fantastisk godt.

Haglöfs Risberg Jacket er skåret med raglanærmer for at øge komforten, når der bæres rygsæk, og den er fremstillet med en blød og lækker fleeceforing i den tilpas høje krave. Der er naturligvis lamineret stormflap bag frontlynlåsen, så den kolde vind ikke finder ind gennem lynlåsen.

Risberg Jacket er udstyret med to lynlåslukkede stiklommer og en praktisk brystlomme, og alle de velplacerede sømme er naturligvis af den drønstærke og strækbare flatlock-type.

En rigtig flot, klassisk og funktionel fleecejakke med et utal af anvendelsesmuligheder - både til hverdag og til strabadserne i det fri!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 150 g
Materiale:
Nailhead Pebble Fleece

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Lagerstatus

Prismatch