Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve Fjell Green
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Haglöfs

Risberg 1/2 Zip Women

Prismatch Læs mere
DKK 599,- DKK 799,-
EUR 80,23 EUR 107,02

Risberg 1/2 Zip Women

Varenr:605088
DKK 599,- DKK 799,-
EUR 80,23 EUR 107,02
Vælg farveFjell Green
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

En virkelig lækker fleeceanorak til kvinder!

Denne varme Risberg 1/2 Zip Women er en rigtig lækker - og samtidig meget slidstærk - fleeceanorak fremstillet i en helt unik, Bluesign® -certificeret Nailhead Pebble Fleece, der er en helt ny og spændende fleecetype.

Det specielle ved denne metervare er, at ydersiden er lavet med en særlig tætstrikket og struktureret vævningsstruktur, der er meget slidstærk og vindafvisende og så holder den sin pæne overflade i modsætning til traditionelle fleecekvaliteter. Indvendigt er metervaren opkradset og løftet i en speciel frotté, der binder store mængder luft og isolerer fantastisk godt.

Haglöfs Risberg 1/2 Zip Women er skåret med raglanærmer for at øge komforten, når der bæres rygsæk, og den er fremstillet med en velsiddende hætte, der er skøn at trække over hovedet på de kølige dage. Der er naturligvis lamineret stormflap bag den halvlange frontlynlås, så den kolde vind ikke finder ind gennem lynlåsen, og den ekstra dybe frontlynlås giver mulighed for effektiv temperaturregulering.

Risberg 1/2 Zip Women er udstyret med en tovejs lynlåslukket mavelomme med rumdeling til den medbragte småting, og indvendigt er der på brystet fundet plads til en lynlåslukket værdilomme. Alle de velplacerede sømme er naturligvis af den drønstærke og strækbare flatlock-type.

En rigtig flot, klassisk og funktionel fleeceanorak med et utal af anvendelsesmuligheder - både til hverdag og til strabadserne i det fri!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 150 g
Materiale:
Nailhead Pebble Fleece

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Lagerstatus

Prismatch