Produktet er tilføjet kurven
Helsport

Ringstind Pro 2

Prismatch Læs mere
DKK 3.999,- DKK 5.099,-
EUR 535,61 EUR 682,94

Ringstind Pro 2

Varenr:163-086
DKK 3.999,- DKK 5.099,-
EUR 535,61 EUR 682,94
Vælg farveGreen

Beskrivelse

Helsport Ringstind Pro 2 er et både rummeligt og fantastisk let topersoners telt og Helsports letteste topersoners telt til helårsbrug.

Materialerne på oversejl og stænger er ændret, så man faktisk opnår en vægtbesparelse på rundt 12% i forhold til den gamle Ringstind. Vægtnålen kan lige presses op over de 2 kg og inderteltet er med sin højde på 95 cm, bredde på 110 cm. og længde på hele 230 cm væsentligt mere rummeligt, end de fleste andre lette tomandstelte.

For at gøre Ringstind Pro 2 så let som overhovedet muligt, og uden at det går ud over rivstyrken, har Helsport udviklet en helt ny type materiale til oversejlet, nemlig Rainguard® Pro. Dette tekstil er vævet af den absolut fineste type 40 Denier nylonfiber og belagt på begge sider med en helt ny silikonebelægning. Resultatet er et fuldstændig vandtæt materiale (>3.000 mm), der er uhørt let og samtidig fantastisk slidstærkt. Faktisk har Rainguard® Pro mindst 8 gange højere rivstyrke end traditionelle nylonoversejl!

Ringstind Pro 2 er nu udstyret med stænger af DAC Featherlight NSL™, hvor hvert stangled har en længde på blot 36 cm. Leddene sættes sammen men en ny type sammenkobling, der ikke i samme omfang som tidligere belaster det indvendige stangled, men fordeler belastningen mere jævnt over hele samlingen. Denne korte ledlængde, kombineret med den medfølgende kompressionspose, muliggør en ekstrem lille pakkevolumen.

Helsport Ringstind Pro 2 er naturligvis forsynet med det nye Helsport Airflow II® ventilationssystem, som gør det muligt at justere ventilationen fra indersiden af teltet - en god detalje, dersom man fx har en overliggerdag eller to på grund af dårligt vejr. Derudover har teltet i begge sider en stor sideåbning og rummelig apsis i hele teltets længde, så der både er plads til støvler, rygsække og madlavning.

Med sin pakkevolumen på blot 43 x 15 cm er Ringstind Pro 2 blandt markedets absolut mest kompakte og funktionelle topersoners telte - og så med en styrke og vindstabilitet, der gør, at det også kan bruges til krævende fjeldbrug i hårdt vejr - året rundt!

Med de helt nye telte i Pro-serien distancerer norske Helsport sig atter fra de nærmeste konkurrenter!

Helsport Pro-serie - lette telte til hårdt brug!
Alle teltene i Helsports Pro-serie har samme detaljer som Trek-modellerne, men materialevalget er anderledes, for her har forholdet mellem lav vægt, høj funktionalitet og lille pakkevolumen højeste prioritet - og dette afspejler sig altså i såvel teltenes detaljer som i materialevalget.

For at gøre teltene i Pro-serien så lette som overhovedet muligt, har Helsport udviklet to nye typer materiale til oversejlet, nemlig Helsport Rainguard® Pro og så den ekstremt lette Rainguard® Superlight, som er en blot 15 D Nylon Ripstop. Begge tekstiler er vævet af den absolut fineste type nylonfiber og belagt på begge sider med en helt ny silikonebelægning. Resultatet er fuldstændig vandtætte materialer, der er uhørt lette og samtidig fantastisk slidstærke. Fx har Helsport Rainguard® Pro mindst 6 gange højere rivstyrke end traditionelle nylon- eller polyesteroversejl! Alle barduner kan bindes op og fikseres, så de ikke hænger og flagrer i vinden og pisker mod oversejlet.

Derudover har alle Pro-teltene et videreudviklet Airflow II® ventilationssystem, hvor alle cirkulationsventilerne kan reguleres fra inderteltet - nemt og bekvemt. I bagenden af teltet, kan selve oversejlet som noget helt nyt løftes fra jorden, så der virkelig kan pumpes noget luft igennem teltet. Når oversejlet så er løftet, sørger et myggenet nedenunder for, at der ikke kommer myg og andre uvelkomne gæster ind i teltet - ganske enkelt et genialt ventilationssystem, der ikke er set bedre!

Alle teltene er nu udstyret med DAC Featherlight NSL™, hvor hvert stangled har en længde på blot 36 cm. Leddene sættes sammen men en ny type sammenkobling, der ikke i samme omfang som tidligere belaster det indvendige stangled, men fordeler belastningen mere jævnt over hele samlingen. Denne korte ledlængde kombineret med den medfølgende kompressionspose muliggør en ekstrem lille pakkevolumen.

Teltene i Pro-segmentet er ypperlige til brug på længere fjeldture, og er et ganske oplagt valg for dig, som ønsker det ekstra. Med de helt nye modeller i Pro-serien bliver det ganske enkelt ikke bedre - eller lettere!

Læs meget mere om Helsports materialevalg i Pro-serien her >>>

Hvis du investerer i et Helsport-produkt, køber du samtidig en garanti for at få en god og hurtig service i hele produktets levetid. Uanset hvor gammelt dit Helsport-produkt måtte være, vil Helsport gøre deres absolut yderste for at hjælpe dig, hvis noget skulle gå galt med produktet. Men for at kunne klare sig midlertidigt på turen, leveres alle modeller med et reparationshylster pr. stangdiameter (hvis man skulle risikere at knække en stang i en samling), ekstra stangled pr. diameter, lidt ekstra teltstof, nål, tråd og tætningsmiddel til sømmene.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Antal sovende personer: 2
Antal bærende stænger: 2
Vandsøjletryk, oversejl : 3000 mm
Vandsøjletryk, bund : 5000 mm
Mål, indertelt (H x L x B): 95 x 230 x 110 cm
Myggenet: Ja
Pakkevolumen, diameter: 15 cm
Pakkevolumen, længde: 43 cm
Pakkepose: Inkluderet
Vægt: 2340 g
Oversejl:
Helsport Rainguard® Pro
Stænger:
DAC Featherlight NSL™

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch