Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 26%
Vælg farve Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Montane

Resolute Down Jacket Women

Prismatch Læs mere
DKK 1.999,- DKK 2.699,-
EUR 267,74 EUR 361,50

Resolute Down Jacket Women

Varenr:FREDJ
DKK 1.999,- DKK 2.699,-
EUR 267,74 EUR 361,50
Vælg farveBlack
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Udviklet til den kolde og våde, skotske vinter og til det hårde liv i bjergene generelt.

Denne helt nye Resolute Down Jacket Women fra engelske Montane flytter i sandhed grænserne for, hvad man kan forvente af en dunjakke til det mest krævende brug! En gennemført og meget vejrresistent dunjakke til de alpine ture, til hårdt vinterbrug eller blot til de koldeste vinterdage herhjemme.

Montane Resolute Down Jacket Women er storesøsteren til Anti-Freeze Jacket Women, og storesøsteren er, udover en større mængde fyld, desuden udstyret med dunkamre i bokskonstruktion (i stedet for gennemsyninger) omkring torsoen og jakken er derfor en bid varmere end Anti-Freeze Jacket Women. De vertikale kamre henover skuldrene fikserer på bedst muligt vis fyldet, så man undgår 'cold spots' ved mere krævende aktiviteter.

Og så er Resolute Down Jacket Women foret med 230 gram af sporbare og imprægnerede dun af den mest udsøgte og naturligvis RDS-certificerede dunkvalitet, der kan opdrives, hvor mindst 90% er af de fineste dun medens højst 10% er småfjer. Løftet er oppe på imponerende 800+, så selv en relativ beskeden dunmængde binder utrolige mængder isolerende luft. Den særlige HyperDRY™ ECO -imprægnering af dunene øger som nævnt i markant grad jakkens generelle vandresistens, ligesom bæreevnen i dunblandingen bibeholdes og slidstyrken øges.

Ydermaterialet er fremstillet af det yderst vejrresistente (læs: Meget vandresistente) og på bagsiden coatede Pertex® Quantum Pro Nylon, som er et meget eksklusivt og slidstærkt materiale, der til fulde udnytter dunfyldets fyldkraft gennem de vindtætte og meget vandresistente egenskaber. Dette materiale, der altså er specialbehandlet for at øge vandresistensen, er både lækkert blødt og forbavsende slidstærkt.

Indersiden er af en superblød mikrofiber kaldet PEAQ® Down Nylon, der er en helt duntæt metervare, som simpelthen føles silkeblød mellem fingrene og som sikrer god åndbarhed og fugttransport.

Så det vandresistente ydermateriale og de imprægnerede dun afslører altså, at Resolute Down Jacket Women også kan bruges, når det er vådt og klamt i vejret. Derfor er den tovejs frontlynlås en vandtæt AquaGuard® Vislon® -type fra anerkendte YKK®. En yderst robust, vejrresistent og frostsikker lynlås, som aldrig svigter! Frontlynlåsen er på bagsiden forsynet med en afstivet og knaplukket stormflap, der er forstærket med et kraftigt Cordura® -bånd, så lynlåsen ikke bider sig fast. Øverst gemmes lynlåsens hænger væk i en lille lomme, så det kolde metal ikke kommer i kontakt med hagepartiet. Kraven er på det forreste stykke foret med en blød og lækker microfleece, der højner komforten ind mod ansigtet.

Jakken er selvfølgelig udstyret med en super velsiddende og hjelmkompatibel hætte, der er fuldt indstillelig ved hjælp af enhåndsjusterbar sammensnøring i hver side og i nakken, og en god, afstivet og formbar skygge, så den bidende vinterstorm og fygning holdes fri af ansigtet.
 
Resolute Down Jacket Women er endvidere udstyret med to lynlåslukkede og fleeceforede stiklommer, en lynlåslukket brystlomme og en rummelig inderlomme i et luftigt netmateriale til fx huen, handskerne eller drikkeflasken. Også adgangen til de tre frontlommer sker selvfølgelig gennem meget vandresistente og letløbende YKK® AquaGuard® -lynlåse.  
 
Jakken er lavet med enhåndsjusterbar sammensnøring nederst, kantforstærket stormflap bag frontlynlåsen og en særlig dunfyldt kanal ved nakken, så kulden effektivt holdes ude og varmen inde. Ærmeafslutningerne, der på grund af de elastiske paneler kan lukkes godt til uden at genere, justeres med stærke Velcro® -bånd. 
 
En lille fræk detalje er i øvrigt de små gummigreb på alle lynlåsene, som gør dem rigtig nemme at få fat på - også med handsker på.

Montane Resolute Down Jacket Women leveres med en praktisk og helt vandtæt pakkepose, så den ikke fylder meget i rygsækken på vinterturene.

En helt igennem fantastisk og meget gennemført dunjakke til de mest krævende ture - også under våde forhold!

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet.

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. For den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 665 g
Ydermateriale:
Pertex® Quantum Pro Nylon
Indermateriale:
PEAQ® Down Nylon
Fyld: Down 90/10
Fyldvægt : 230 gram
Fyldvolumen : 800 cuin

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

BEKLÆDNING - KVINDER

VANDRE-, DAGTURS- OG ALPINRYGSÆKKE

HANDSKER

Luft

Luft

Kilde: Montane

Lagerstatus

Prismatch