Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Black
Vælg størrelse
Y by Nordisk

Raa Down Shell Coat Women

Prismatch Læs mere
DKK 2.599,- DKK 3.299,-
EUR 348,10 EUR 441,86

Raa Down Shell Coat Women

Varenr:1116
DKK 2.599,- DKK 3.299,-
EUR 348,10 EUR 441,86
Vælg farveBlack
Vælg størrelse

Beskrivelse

En helt vind-og vandtæt, men åndbar dunfrakke med en fantastisk flot skæring og en fænomenal pasform - og fremstillet med bæredygtig inderside af 100% genindvundet og silkeblødt nylon!

Til det kolde efterår og til moderat vinterbrug bør du derfor kigge nøje på denne nye Raa Down Shell Coat Women fra Y by Nordisk (tidligere Yeti). Det eksklusive materialevalg og den afstemte dunforing gør den varm nok til langt det meste vinterbrug.

Ikke nok med, at Raa Down Shell Coat Women er udstyret med imprægneret dunfyld, så er den også lavet med et vandtæt og strækbart ydermateriale og tapede syninger, så regnvandet ikke finder ind under frakken, hvis du skulle bliver overrasket af en regn- eller sludbyge! Materialets strækbare egenskaber sikrer en superb pasform og uovertruffen bevægelsesfrihed.

Dermed er denne både velsiddende og varme Raa Down Shell Coat Women perfekt at anvende til vores ofte våde efterår og moderat vinter, hvor nedbøren ofte er af en mere våd karakter. Og ved højere aktivitetsniveau vil du sætte pris på de tovejs regulerbare ventilationsåbninger under armene, som betjenes ved hjælp af bløde og vandtætte YKK® -lynlåse.

Raa Down Shell Coat Women vejer blot 840 gram for en str. small, og her udgør dunfyldet de 117 gram. Den er lavet med ydermateriale af en blød, smidig og slidstærk polyestervævning, hvorpå der er lamineret en vind- og vandtæt, men meget åndbar XD Tech™ -membran, som sikrer sublim vandresistens og en høj grad af åndbarhed, så det rette klima under frakken opnås, og syningerne i overfladen er som nævnt tapede/svejsede for at sikre 100% vandtæthed.

Frakken er lavet med indvendig bokskonstruktion, så dunene bliver liggende, hvor de skal, og dunfyldet består af det eksklusive og imprægnerede Crystal Down Dry™ -dunfyld, som her er sammensat af 90% af de fineste, hvide dun og 10% småfjer, der tilsammen har et flot løft på hele 700+ cuin. Og her skal man lige have in mente, at den europæiske standard altså er en tand hårdere end den amerikanske!

Raa Down Shell Coat Women er udstyret med en yderst velsiddende og selvfølgelig dunfyldt og indstillelig hætte og en tilpas høj og velforet krave, som lukker godt af for elementernes rasen. Ærmeafslutningerne er lavet med bløde og smidige Velcro® -lukninger, der lukker tilpas tæt om håndleddet uden at genere, således den kolde luft effektivt holdes ude og den varme luft inde. Den tovejs frontlynlås er fremstillet med afstivet og forstærket stormflap bag, så den kolde vind ikke trænger igennem. Og denne tovejs lynlås er praktisk, når du fx skal cykle, da du kan åbne den lidt nedefra for at give bedre bevægelsesfrihed.

Der er på fronten fundet plads til to lynlåslukkede og fleeceforede stiklommer til de kolde fingre og en indvendig lynlåslomme til værdierne. 

En fremragende og alsidig dunfrakke med et eksklusivt materialevalg til en yderst fornuftig pris!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 2-lags
Membran: Polyester
Univers: Ambition
Vægt: 840 g
Ydermateriale:
Polyester
Indermateriale:
100% Recycled Polyester
Fyld: Crystal Down™ 90/10
Fyldvægt : 117 gram
Fyldvolumen : 700 cuin

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch