Vælg farve Ethel Blue
Osprey

Questa Women

Prismatch Læs mere
DKK 629,- DKK 799,-
EUR 84,25 EUR 107,02

Questa Women

Varenr:5-028-1-0
DKK 629,- DKK 799,-
EUR 84,25 EUR 107,02
Vælg farveEthel Blue

Beskrivelse

Gregory og Osprey. To amerikanske mærker, der har specialiseret sig i vandre- og turrygsække, og som begge adskiller sig fra mængden af rygsækproducenter ved deres innovative tilgang til produktudvikling og materialevalg. Og det ene mærke er ikke bedre, end det andet. Nogle vil synes, at Gregorys rygsække sidder bedst, medens andre foretrækker Ospreys modeller.

Men sikkert er det, at det i dag er de to producenter af rygsække, som er længst fremme, og vi tør derfor godt påstå, at Gregory og Osprey laver markedets bedste rygsække!

Eventyrene slutter ikke, hvor vandrestierne ender - og det samme gør sig gældende for behovet for at kunne transportere sit grej og gear på en ordentlig måde.

Denne Osprey Questa Women er udviklet til både dagturene i det fri, men samtidig lavet med en række designløsninger og detaljer for at kunne imødekomme den strabadserende hverdags behov. Et stiligt design kombineret med en række funktionelle løsninger og Ospreys viden om, hvordan en rygsæk skal laves og hvordan den skal sidde, har skabt en rygsæk, som du med garanti nok skal finde stor glæde ved i en travl hverdag.

Den aerodynamiske Questa Women fra Osprey skærer sig gennem trafikken på vej til studie eller arbejde, og den velpolstrede computerlomme sikrer, at dine noter medbringes på forsvarlig vis. Trods den traditionelle udformning, er denne dagtursrygsæk meget mere end blot en klassisk hverdagsrygsæk. Questa Women byder bl.a. på indvendige såvel som udvendige udstyrslommer, nem og hurtig adgang til hovedrummet - også når du er på cyklen og lige skal stoppe op for at hente noget i rygsækken, praktiske sidelommer og så selvfølgelig et ergonomisk og velventileret bæresystem og egen lomme med udtag til dit drikkesystem. 

Foran det store hovedrum, der altså indeholder den polstrede computerlomme, en mindre stiklomme til fx tablet'en, en stor lynlåslomme med krog til nøglerne og en foret mesh-lomme med lynlås til mobiltelefon, skriveredskaber og forskellige småting, er der fundet plads til yderligere et lynlåslukket rum, hvori der gemmer sig tre mindre stiklommer og en lille karabin til nøglerne. På fronten af rygsækken er der under den polstrede lynlåslomme til solbriller og elektronik fastgjort et stykke justerbart og elastisk webbing til cykelhjelm, regntøj og andet, man nemt og hurtigt skal kunne komme til. Denne webbing er trukket igennem et par rækker daisy chains, som samtidig levner plads til udstyrskarabinerne, hvis noget ekstra skal fastgøres forrest på rygsækken. Nederst på fronten er der gjort plads til, at en cykellygte kan fastgøres.

På hver side af rygsækken findes en rummelig stretch-lomme til drikkeflaskerne, og så er Osprey Questa Women udstyret med justerbar brystrem med indbygget nødfløjte i spændet mellem de velpolstrede skulderremme, praktisk bærehåndtag øverst, og hvis det ønskes, kan det justerbare mavebælte tages helt af.

De to kompressionsremme på siden af rygsækken minimerer effektivt overskudsvolumen og får vægten godt ind til ryggen.

Osprey Questa Women er ganske enkelt en rigtig lækker og meget, meget alsidig rygsæk!

Detaljeoversigt:

∙ Rummelig stretch-lomme på hver side til fx drikkeflasker.
∙ Kompressionsrem på hver side, så overskudsvolumen minimeres.
∙ Lille nøglekarabin i den ene lynlåslomme.
∙ Brystrem med indbygget nødfløjte.
∙ Mulighed for fastgørelse af LED-lygte.
∙ Polstret stiklomme til bærbar computer og tablet.
∙ Frontlomme med organizer-stiklommer.
∙ Polstret lynlåslomme til solbriller og elektronik.
∙ Elastisk og justerbar webbing på fronten til kompression eller opbevaring af udstyr.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 28 liter
Ryg: Fast
Sidelommer: Ja
Dimensioner, laptop: Max 15,4"
Vægt: 740 g
100 D X 630 D Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Luft

MÆND

KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Osprey

Lagerstatus

Prismatch