Vælg farve Sun-dried Tomato/Majolica Blue/Syrah
Vælg lynlås F050
Nordisk

Puk +4 Egg Medium

Prismatch Læs mere
DKK 699,-
EUR 93,62

Puk +4 Egg Medium

Varenr:110348
DKK 699,-
EUR 93,62
Vælg farveSun-dried Tomato/Majolica Blue/Syrah
Vælg lynlås F050

Beskrivelse

Hvis du føler, at den klassiske mumiesovepose er for snæver at ligge i, er denne Puk +4 Egg Medium (som passer personer op til ca. 175 cm) til sommerbrug et nærmere studie værd! Den har nemlig en mere udtalt æggeform, hvilket giver bedre væsentligt bedre plads i soveposen.

Et oplagt valg for dig, der leder efter en gedigen sovepose til det varme sommerbrug herhjemme, på rejsen under varmere himmelstrøg eller blot hvis der skal overnattes hos venner og bekendte. Og den rigtige pose til dig, der måske blot bruger din sovepose et par uger om året, og derfor ikke vil ofre de store summer på en sovepose.

Puk +4 Egg Medium vejer blot ca. 940 gram og er en ganske gennemført sovepose, der prismæssigt ligger på et meget rimeligt niveau, når man sammenholder med materialevalg, konstruktion og kvaliteten i al almindelighed.

Yderposen på Puk +4 Egg Medium er af en tætvævet 195T Polyester, som både er vandafvisende og åndbar. Inderposen af Silk Polyamid er lavet med en blød og lækker overflade, som føles meget komfortabel mod huden og dels bidrager med meget fine fugttransporterende egenskaber.

Det syntetiske fyld består af den robuste NorGuard™ -fiber, som er en meget let og kompakt kunstfiber, der binder store mængder luft i forhold til fyldmængden og som holder sit løft i mange år frem.

Så med anvendelsen af disse gennemførte materialer, får du med en Puk +4 Egg Medium en funktionel og velforarbejdet fibersovepose til en særdeles attraktiv pris!

Den velformede hætte er nøje udformet, så den passer som den skal, og den enhåndsjusterbare snorelukning sørger for en ordentlig sammensnøring, så hætten faktisk følger hovedets bevægelser. Hættens åbning er naturligvis skåret så tilpas lille, at unødigt varmetab undgås. Den fiberfyldte kanal langs hele åbningens kant holder varmen nede i soveposen og forsegler mod den kolde vind.

Den fiberfyldte stormflap bag den tovejs lynlås (som fortsætter helt ud over fødderne, så posen også kan åbnes helt som tæppe) hindrer effektivt kuldegennemslag ved lynlåsen, og stormflappen er udstyret med en forstærket kant, så lynlåsen ikke bider sig fast i stoffet.

Derudover er der fundet plads til en inderlomme, så der kan holdes styr på de personlige småting, man måtte medbringe på turene i det fri.

Læs mere om konstruktion af fibersoveposer, valg af sovepose mv. her >>>

Nordisk Puk +4 Egg Medium leveres med slidstærk kompressionspose af vandafvisende, PU-belagt nylon.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Komforttemperatur kvinder: 9 °C
Komforttemperatur mænd: 4 °C
Ekstremtemperatur mænd: -8 °C
Bredde, skulder : 82 cm
Bredde, fod : 64 cm
Længde: 190 cm
Personlængde : Max 175 cm
Pakkepose: Inkluderet
Pakkevolumen, diameter: 19 cm
Pakkevolumen, længde: 26 cm
Vægt: 840 g
Indermateriale:
Silk Polyamide
Ydermateriale:
195T Polyester
Fyld: NorGuard™ S-PO 80

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch