Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Astro Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Montane

Protium Jacket

Prismatch Læs mere
DKK 499,- DKK 649,-
EUR 66,83 EUR 86,93

Protium Jacket

Varenr:MPROJ
DKK 499,- DKK 649,-
EUR 66,83 EUR 86,93
Vælg farveAstro Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Denne utroligt komfortable Protium Jacket fra Montane er en særdeles funktionel og lun fleecejakke med et meget stort anvendelsesområde.

Den er nemlig fremstillet af Montanes eget Thermo Grid™, der er et både teknisk og slidstærkt materiale, hvor hurtig svedtransport og de rette isolerende egenskaber på fornem vis går op i en højere enhed. Metervaren er sammensat af en firevejs strækbar og glat blanding af 93% polyester og 7% elastan, som er meget tætvævet, så riv- og slidstyrken er meget høj. Da metervaren er så strækbar, som det er tilfældet, vil metervaren - trods et relativt kropsnært snit - på ingen måde hæmme bevægelsesfriheden.

Denne glatte overflade har desuden den fordel, at friktionen mellem yderjakken og den isolerende Protium Jacket praktisk talt ikke mærkes, sådan som det nogle gange er tilfældet med en mere traditionel fleecejakke, der kan godt kan have en kedelig tendens til nærmest at hænge fast i skaljakkens foring. Indersiden består af en superblød og lækker, opkradset fleece i bokskonstruktion, som absorberer og videretransporterer fugten lynhurtigt, men som samtidig binder en tilstrækkelig mængde isolerende luft. Den specielle vævning på ydersiden af materialet vil så fordele fugten over et meget stort areal, hvorefter den naturlige kropsvarme sørger for en hurtig fordampning.

Montane Protium Jacket er selvfølgelig lavet uden generende sømme over skuldre eller ned langs siden, og så er den skåret med et lidt forlænget rygstykke, således man undgår sprækken mellem top og bukser, når man klatrer eller cykler.

Jakken er udstyret med fuld YKK® Vislon® -lynlås med beskyttende stormflap bag og med hagebeskytter, så lynlåsen ikke kommer i karambolage med hagen.

Den tilpas høje krave giver god varme omkring hals og nakke, og på fronten er der fundet plads til et par tilpas højt placerede lynlåslommer til de kolde fingre eller de medbragte småting.

Montane Protium Jacket kan selvfølgelig bruges som det isolerende mellemlag, men så sandelig også som det yderste lag, når det ikke er alt for koldt. Den tætvævede yderside er nemlig relativt vindafvisende.

En rigtig allrounder, som du med garanti bliver glad for!

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet.

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. Og den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 385 g
Materiale:
Thermo Grid™

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

BEKLÆDNING - KVINDER

VANDRE-, DAGTURS- OG ALPINRYGSÆKKE

HANDSKER

Luft

Luft

Kilde: Montane

Lagerstatus

Prismatch