Produktet er tilføjet kurven
Robens

Prospector Shanty

Prospector Shanty

Varenr:130310
Vælg farveKhaki

Produktegenskaber

Netventilation for og bag med indvendigt stofpanel sikrer ventilation uden adgang for insekter
Netlommer, som løber i hele længden af teltvæggene
Fastsyet teltbund
Åndbar og vejrresistent HydroTex® polyesterbomuld
Reflekterende barduner
Reparationsmateriale til oversejlet medfølger, hvis uheldet er ude

Beskrivelse

Denne super gennemførte Prospector Shanty, der dækker et areal på 7,5 m2 og dermed har plads til op til 6 overnattende, er inspireret af de store klassiske spidstelte, dog her i en mere funktionel og veludstyret udgave i den velkendte Robens-kvalitet.

Robens Prospector Shanty kombinerer en vejrresistent dug af bomuld/polyester med et robust stålrammedesign på stængerne, der sikrer en udtalt komfort i teltet og en meget stor stabilitet.

Det stilfulde retro-look kombineres med praktiske funktionaliteter og et gennemprøvet materialevalg, hvor selve dugen på Prospector Shanty er af Robens eget ekstremt tætvævede HydroTex®, som er sammensat af 65% bomuld og 35% polyester. Et utrolig lækkert og imprægneret materiale, som grundet den høje grad af åndbarhed giver et fantastisk klima indeni teltet, men som samtidig - grundet nærmest fortættende egenskaber, når det bliver vådt - faktisk er forbavsende vandtæt. En let regnbyge preller af, og når regnen tager til, vil bomuldsfibrene i materialet udvide sig, så materialet bliver helt tæt. Det kan føles fugtigt på indersiden, men regnvandet løber ikke igennem! Den fastsyede bund er af slidstærkt 210T Oxford Polyester, der både sikrer, at man får lukket godt af for kryb og kravl, men bunden med de tilpas høje sider holder også liggeunderlag og det medbragte habengut tørt.

Hvis vejret viser tænder eller man ønsker lidt privatliv, kan myggenettet på bagsiden af de store indgangsdøre og i bagenden af teltet blændes af med et lynlåslukket panel af samme vejrresistente materiale som selve teltdugen.

Og så kan de reflekterende barduner på teltdugen fikst bundtes op og samles i de til formålet fastgjorte løkker, så man dels slipper for kludder i alle bardunerne, når teltet pakkes ud, og dels undgår de flagrende barduner, hvis ikke alle lige er i brug - endnu en virkelig gennemtænkt detalje!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Grundareal : 7,5 m²
Antal bærende stænger: 3
Antal sovende personer: 6
Vandsøjletryk, bund : 10000 mm
Myggenet: Ja
Pakkevolumen, diameter: 20 cm
Pakkevolumen, længde: 80 cm
Længde: 300 cm
Bredde: 250 cm
Højde: 200 cm
Type: Spidstelt
Vægt: 16200 g
Oversejl:
HydroTex® Polycotton
Bund:
210T Oxford Polyester
Stænger:
Stål

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?