Sea to Summit

Pro Hammock Set Single

Prismatch Læs mere
DKK 599,-
EUR 80,23

Pro Hammock Set Single

Varenr:64-03031
DKK 599,-
EUR 80,23
Vælg farveBlue

Beskrivelse

NB! Leveres inklusiv forankringsremme (Pro Suspension Straps), som lynhurtigt fastgøres i de smarte Quick Connect-spænder.

Pro Hammock Set Single afspejler på fornem vis, hvad det er, der driver Sea to Summit. Markedet er nøje blevet undersøgt for at finde den rette konstruktion og den rigtige balance mellem et superstærkt materialevalg, lav vægt og minimal pakkevolumen - og det er lykkes!

Sea to Summit Pro Hammock Set Single er fremstillet af ekstra blødt og slidstærkt 70 Denier Nylon Ripstop, som er åndbart, så overskudsvarmen og fugten bortledes, og som tåler en belastning op til i hvert fald 180 kg. I det stærke metalspænde i hver ende (som er monteret i et stykke webbing i en ekstra forstærket løbegang) fastgøres Pro Suspension Straps med et snuptag, og du er klar til at hænge køjen op.

Pro Hammock Set Single leveres med integreret pakke- og kompressionspose af Cordura® -forstærket 30 Denier Ultra-Sil® -nylon med ekstra forstærkede kompressionsremme, som sikrer en robust og vandresistent opbevaring. Posen er selvfølgelig lavet med ekstra længde, så både Pro Suspension Straps og Hammock Tree Protectors (som skal tilkøbes) kan rulles sammen og pakkes ned sammen med hængekøjen.

I forhold til styrke og størrelse er dette givetvis markedets letteste hængekøje, da den blot vejer 360 gram og komprimeret ikke fylder mere end en stor appelsin!

https://youtu.be/6-67TK17LWE

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Dimensioner : L: 300 / B: 150 cm
Pakkevolumen : Ø: 8 / L: 13 cm
Maks belastning : 180 kg
Opbevaringspose: Ikke inkluderet
Pakkepose: Inkluderet
Vægt: 560 g
70 D Ripstop Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch