Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Montane

Prism Pants

Prism Pants

Varenr:MPRPA
Vælg farveBlack
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Disse lækre og lette Montane Prism Pants fungerer aldeles glimrende både som varmeforstærker under fx en Gore-Tex® -buks og som yderste lag over fx et par lange uldunderbukser til forskellige vinteraktiviteter.

Prism Pants er lavet med et ydermateriale i et meget vandafvisende, avanceret DWR (Durable Water Repellency) -behandlet og slidstærkt Pertex® Microlight med et isolerende fyld bestående af det eksklusive og miljøvenlige PrimaLoft® Silver Eco. Denne 40 grams (40 gram/m2) PrimaLoft® Silver Eco er en helt unik mikrofiberisolering, hvor man med stort held har forsøgt at efterligne dunenes isolerende egenskaber ved hjælp af en speciel kunstfiberstruktur. Faktisk er det lykkes så godt, at hvis man sammenligner to ens volumener af dun og PrimaLoft® Silver Eco, er sidstnævnte faktisk den luneste!

Indermaterialet er lavet i en superblød mikrofiber kaldet PEAQ® Synthetic, som simpelthen føles silkeblød og yderst komfortabel og som sikrer fantastisk god åndbarhed og fugttransport.

Den kraftige knapjustering ved ankelen holder effektivt vinden ude og lukker godt til omkring støvlerne og den lange, tovejs lynlås helt op til knæet gør det meget let at få denne Prism Pants af og på og muliggør desuden ventilation til underbenet. De reflekterende print på hver side af de formsyede knæ sikrer, at turmakkeren kan finde dig i nattemørket.

Der medfølger en fiks pakkepose, så Prism Pants fylder forsvindende lidt i rygsækken, når den medbringes på tur - og den er virkelig lækker at have med, når aftenkulden kommer krybende og teltet skal slås op for natten, til højalpint brug eller som overtræksbuks, hvis vejret på vinterfjeldet pludselig slår om og viser sig fra sin værste side. Anvendelsesområdet er stort!

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet.

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. For den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Bukselængde: Almindelig
Vægt: 305 g
Indermateriale:
PEAQ® Synthetic Mikrofiber
Ydermateriale:
Pertex® Microlight Ripstop Nylon
Fyld: PrimaLoft® ECO

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

BEKLÆDNING - KVINDER

VANDRE-, DAGTURS- OG ALPINRYGSÆKKE

HANDSKER

Luft

Luft

Kilde: Montane

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?
}