Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 25%
Vælg farve Green
Vælg størrelse O/S Størrelsesguide?
Petromax

Reversible Wool Hat

Prismatch Læs mere
DKK 255,- DKK 339,-
EUR 34,15 EUR 45,40

Reversible Wool Hat

Varenr:PM761HAT
DKK 255,- DKK 339,-
EUR 34,15 EUR 45,40
Vælg farveGreen
Vælg størrelse O/S Størrelsesguide?

Beskrivelse

Made in Germany!

Er du til det klassiske ensfarvede eller ønsker du at vise omverdenen, at du er en ægte Petromax-fan? Med denne vendbare Reversible Wool Hat har du mulighed for begge dele.

Denne lækre hue er fremstillet af 100% blød og lækker fåreuld, som vil give god og behagelig varme. Netop uld er et af de ældste naturlige materialer inden for tekstilfremstilling, og de hule fibre giver både fremragende isolerende egenskaber og formidabel varmeregulering. Selv under de mest udfordrende ture vil du altså opnå et behageligt klima omkring hovedet, som forbliver behageligt varmt. Derudover vil du sætte pris på uldmaterialets vindresistente og smudsafvisende egenskaber, og du vil opleve, at Petromax Reversible
Wool Hat vil være din trofaste følgesvend på både vandreture og almindeligt hverdagsbrug.

Reversible Wool Hat er på den ene side præget med Petromax' fødselsår, medens det karakteristiske dragelogo og navn vil være at finde på den anden.

Tradition. Passion. Petromax.
Tilberedning og grillning af mad på og over åben ild som folk har gjort det i tusindvis af år - det er den oprindelige for madlavning!

Uanset om det er over bål, i gløder eller ved brug af trækul er Petromax ensbetydende med de ypperligste  kvalitetsprodukter til den udendørs madlavning, som vil give inspiration og lyst til at tilberede mad, der tilberedt og indtaget i det fri vil vise sig at være en kulinarisk oplevelse.

Og i tyske Petromax' sortiment finder du alt, hvad du skal bruge, lige fra 'dutch ovens' og bålpander til forskelligt praktisk tilbehør, som gør det nemt og bekvemt at lave mad udendørs.

Petromax har designet deres produkter til det udendørs køkken, så du kan kombinere flere forskellige produkter og dermed have flere madlavningsmuligheder.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 90 g
Materiale:
100% Wool

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Luft

BEKLÆDNING

Kilde: Petromax

Lagerstatus

Prismatch