Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Cypress
Vælg størrelse O/S Størrelsesguide?
Black Diamond

Passage Cap

Prismatch Læs mere
DKK 249,-
EUR 33,35

Passage Cap

Varenr:AP723030
DKK 249,-
EUR 33,35
Vælg farveCypress
Vælg størrelse O/S Størrelsesguide?

Beskrivelse

Med sit flotte broderi på fronten og den karakteristiske flade skygge er denne Passage Cap fra Black Diamond en virkelig fed cap, som understreger din aktive livsstil.

Passage Cap er fremstillet af en smidig og nærmest bomuldsblød polyester med ripstop-struktur, og vidden kan justeres i nakken med en smidig rem med stikspænde.

Amerikanske Black Diamond er én af de mest anerkendte producenter af klatre- og alpinudstyr, beklædning og rygsække.

Uanset om du foretrækker at færdes på de vertikale klippesider eller isvægge, eller har det bedst med begge ben placeret i den dybe puddersne, vil du hos Black Diamond finde højteknologiske specialprodukter udviklet af vidende brugere til krævende brugere. For de fleste ansatte hos Black Diamond er selv krævende udøvere med øje for detaljen og specifikke kvalitetskrav som det centrale omdrejningspunkt. Og det faktum, at Black Diamonds personale faktisk er deres egne produkters hårdeste kritikere, sikrer, at Black Diamond hele tiden er i udvikling, konstant på jagt efter at udvikle det perfekte!  

Derfor er det, der tilbage i 1957 startede som en lille produktion af primitivt klatreudstyr, fremstillet ved hjælp af hammer og ambolt, i dag vokset til en multinational virksomhed med hovedkontorer i Asien, Europa og så selvfølgelig USA.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 100 g
Materiale:
Polyester Knit

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Black Diamond

Lagerstatus

Prismatch