Produktet er tilføjet kurven
Hestra

Merino Touch Point 5-Finger

Prismatch Læs mere
DKK 299,-
EUR 40,05

Merino Touch Point 5-Finger

Varenr:34440
DKK 299,-
EUR 40,05
Vælg farveGrey
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Den lidt kraftigere Merino Touch Point 5-Finger fra Hestra er en rigtig lækker fingerhandske, fremstillet i en meget fin og langfibret merinould fra New Zealand (70%) og en slidstærk nylon (30%), hvilket resulterer i et super komfortabelt, slidstærkt og strækbart materialemix.

Dette materiale absorberer hurtigt overskudsvarmen og fugten og videretransporterer den til næste lag medens fugten endnu er på dampform, så du undgår det kolde klamme miljø omkring fingrene. Tommel- og pegefinger er desuden lavet med et trykfølsomt print, så du kan bruge handsken direkte på mobiltelefonens touch-skærm.

Af denne grund er Merino Touch Point 5-Finger meget oplagt at bruge enten alene til løbeturen på råkolde morgener eller i efterårsskoven eller som ekstra inderhandske under de store vinterluffer/skihandsker. Den er nemlig meget strækbar, hvilket giver den helt rette og tætte pasform. Og for at højne komforten og den generelle slidstyrken, er handsken naturligvis syet med et minimum af sømme.

Merino Touch Point 5-Finger er således den lune og lækre fingerhandske du kan bruge til rigtig mange forskellige ting. Da den intet vejer eller fylder, kan den medbringes på snart sagt alle ture i det fri, hvor der er risiko for kolde fingre.

Svenske Hestra anses i dag for at være et af de markedsledende mærker, når det gælder forarbejdning og design af handsker til forskellige former for friluftsliv.

Hestra blev grundlagt i 1936 i Småland af landmanden Martin Magnusson, der til at starte med fremstillede slidstærke læderhandsker til skovarbejderne. Kort efter blev der - på et initiativ fra jernbaneselskabet - anlagt en skibakke på Isaberg, der er en bakke, som ligger umiddelbart ved siden af byen, Hestra.

Skiturismen tog meget til de følgende år og Hestra blev derfor kaldt for "Smålands Åre" med reference til det store skisportssted omtrent 900 kilometer nord for Göteborg. Martin Magnusson fandt hurtigt ud af, at også skiløbere havde brug for gode handsker og fremstillingen af kvalitetshandsker til såvel skisport som udeliv i al almindelighed blev helt naturligt det centrale for det hurtigt voksende familieforetagende.

Martin Magnussons sønner, der overtog virksomheden i 1963, var begge dedikerede skiløbere, og dette, kombineret med den berømte skiløber, Ingemar Stenmarks succes i 70'erne, hvor han selvfølgelig bar Hestra-handsker, gav en voldsom vækst i familie-virksomheden. Siden 1975 har det svenske skilandshold båret Hestra-handsker og de norske landsholdsløbere har anvendt dem siden 1981!

I 1991 overtog Martin Magnussons børnebørn, Claes og Svante, og virksomhedens udvikling fortsatte. Ikke kun den økonomiske del, nej, også sortimentet er blevet udvidet, så der i dag findes en Hestra-handske til alle former for friluftsliv, uanset om du cykler, løber, dyrker vandsport, skisport eller færdes i det højalpine miljø.    

Al design og produktudvikling foregår på hovedkontoret i Småland. Alle handsker fremstilles på egen fabrik og Hestra sørger selv for indkøb af tekstiler, skind, for og hvad der ellers bruges til fremstillingen. Således er der fuld kontrol over alle produktionsled, hvilket sikrer et ekstremt højt kvalitetsniveau.

Så det er ikke nogen tilfældighed, at Hestra i 2020 solgte over 1,5 millioner handsker - de laver ikke andet og de kan i sandhed deres kram!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Type: Handsker
Vægt: 40 g
Materiale:
70% Merino Wool
Materiale:
30% Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

HANDSKER - UNISEX

Luft

Kilde: Hestra

Lagerstatus

Prismatch