Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 23%
Vælg farve Cream
Nordisk

Madam Blå Saucepan

Prismatch Læs mere
DKK 229,- DKK 299,-
EUR 30,67 EUR 40,05

Madam Blå Saucepan

Varenr:119091
DKK 229,- DKK 299,-
EUR 30,67 EUR 40,05
Vælg farveCream

Beskrivelse

Et ægte ikon - genfødt af Nordisk!

Hvorfor ikke gå hele vejen, når du skal fuldende din egen glampingoplevelse? Se tilbage på de gode minder og skab dine egne, mens du bruger tid med dine nærmeste og nipper til kaffen fra en kop eller nyder maden fra en tallerken fuld af nostalgi.

Denne klassiske Madam Blå Saucepan, som altså atter er vækket til live af Nordisk, er den klassiske kasserolle af emaljeret stål, som holder til det hele og som kun bliver smukkere, efterhånden som den naturlige patina indfinder sig.

Madam Blå Saucepan har en diameter på 15 cm. og en højde på 8 cm. Kasserollen rummer ca. 900 ml. og er således oplagt til opvarmning af suppen eller hvis vandet skal bringes i kog. Udformningen med den lille hældetud gør, at der kan hældes direkte fra kasserollen. Naturligvis kan den bruges direkte over åben ild, og hullet i håndtaget gør det muligt at hænge kasserollen op, når den ikke er i brug.

I 1895 begyndte de danske jernhandlere deres produktion af emaljeret køkkenudstyr, og de blev hurtigt berømte for deres Madam Blå kaffekande, som oprindeligt var produceret i 18 forskellige størrelser, der indeholdt fra 1 til 50 kopper kaffe. Og disse populære kander fandtes i de fleste danske hjem op gennem det 20. århundrede, og den dag i dag kaldes det stadig et ikonisk stykke køkkenudstyr, som let kan genkendes af alle danskere.

Hos Nordisk elsker de - ligesom vi - den danske arv og den nostalgiske stil, fordi den frembringer glade minder fra de gode gamle dage, da vi sad ved køkkenbordet med vores bedsteforældre for at nyde de mange hyggelige stunder. Og produkter som disse Madam Blå holder minderne i live og minder os om den hyggelige tid, som var, og som helt sikkert vil blive ført videre med disse ikoniske produkter.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Diameter: 15 cm
Højde: 8 cm
Materiale: Stål
Type: Gryder
Volumen : 0,9 liter
Vægt: 318 g
Materiale:
Enamelled Steel

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch