Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 23%
Vælg farve Cork
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Hestra

Joar Nubuck Glove

Prismatch Læs mere
DKK 499,- DKK 649,-
EUR 66,83 EUR 86,93

Joar Nubuck Glove

Varenr:20460
DKK 499,- DKK 649,-
EUR 66,83 EUR 86,93
Vælg farveCork
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Hestra er andet end tekniske handsker og luffer til forskellige former for krævende vinteraktiviteter. De fremstiller også nogle klassiske skindhandsker, som kendetegnes ved en rigtig god pasform og et eksklusivt skindmateriale. Og denne kombination af tidløst udseende og ægte håndværk gør, at handskerne passer til de fleste anledninger til hverdagsbrug. 

Denne faconsyede Joar Nubuck Glove er en rigtig velsiddende og varm skindhandske fremstillet af dejlig tykt og smidigt nubuck. Et lækkert, lunt og velgarvet koskindsmateriale, der i sig selv giver god varme og som er meget slidstærkt.

Foringen er af en tilpas mængde PrimaLoft® Gold, som er en eksklusiv, syntetisk mikrofiber, der binder store mængder isolerende luft i forhold til fyldmængden, medens den øverste ribkant er af uld, og denne elegante kantafslutning af ribstrik forstærker handskens stilrene udtryk.

Ind mod hånden er handsken desuden foret med blødt og lækkert microfleece, der højner komforten. Omkring håndleddet sørger det elastiske panel for, at handsken bliver siddende hvor den skal.

En rigtig flot, varm og meget lækker handske med en suveræn komfort!

Og husk nu at give læderet noget imprægnering med jævne mellemrum. Det forstærker markant de vandafvisende egenskaber, ligesom handskens levetid forlænges med flere hundrede procent. Med den rette behandling har du med denne Joar Nubuck Glove således en fantastisk handske de næste mange, mange år - og den bliver kun smukkere med tiden! 

Svenske Hestra anses i dag for at være et af de markedsledende mærker, når det gælder forarbejdning og design af handsker til forskellige former for friluftsliv.

Hestra blev grundlagt i 1936 i Småland af landmanden Martin Magnusson, der til at starte med fremstillede slidstærke læderhandsker til skovarbejderne. Kort efter blev der - på et initiativ fra jernbaneselskabet - anlagt en skibakke på Isaberg, der er en bakke, som ligger umiddelbart ved siden af byen, Hestra.

Skiturismen tog meget til de følgende år og Hestra blev derfor kaldt for "Smålands Åre" med reference til det store skisportssted omtrent 900 kilometer nord for Göteborg. Martin Magnusson fandt hurtigt ud af, at også skiløbere havde brug for gode handsker og fremstillingen af kvalitetshandsker til såvel skisport som udeliv i al almindelighed blev helt naturligt det centrale for det hurtigt voksende familieforetagende.

Martin Magnussons sønner, der overtog virksomheden i 1963, var begge dedikerede skiløbere, og dette, kombineret med den berømte skiløber, Ingemar Stenmarks succes i 70'erne, hvor han selvfølgelig bar Hestra-handsker, gav en voldsom vækst i familie-virksomheden. Siden 1975 har det svenske skilandshold båret Hestra-handsker og de norske landsholdsløbere har anvendt dem siden 1981!

I 1991 overtog Martin Magnussons børnebørn, Claes og Svante, og virksomhedens udvikling fortsatte. Ikke kun den økonomiske del, nej, også sortimentet er blevet udvidet, så der i dag findes en Hestra-handske til alle former for friluftsliv, uanset om du cykler, løber, dyrker vandsport, skisport eller færdes i det højalpine miljø.    

Al design og produktudvikling foregår på hovedkontoret i Småland. Alle handsker fremstilles på egen fabrik og Hestra sørger selv for indkøb af tekstiler, skind, for og hvad der ellers bruges til fremstillingen. Således er der fuld kontrol over alle produktionsled, hvilket sikrer et ekstremt højt kvalitetsniveau.

Så det er ikke nogen tilfældighed, at Hestra i 2020 solgte over 1,5 millioner handsker - de laver ikke andet og de kan i sandhed deres kram!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Type: Handsker
Vægt: 160 g
Materiale:
Nubuck Leather
Foring:
PrimaLoft® Gold
Foring:
Microfleece

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

HANDSKER - UNISEX

Luft

Kilde: Hestra

Lagerstatus

Prismatch