Produktet er tilføjet kurven

Fiberveste

Fiberveste

Elsker du at være aktiv udenfor i al slags vejr, så ved du, at det med påklædningen nogle gange kan være en udfordring. Specielt når du har behov for at holde kroppen varm, samtidig med at du har den rette bevægelsesfrihed til netop din foretrukne aktivitet.

En god vest er et fantastisk stykke tøj, uanset om du klatrer, sejler i kajak eller foretrækker en frisk cykeltur. Med en vest er du pakket godt ind og har samtidig fuld bevægelsesfrihed. Og med fiber som materiale kan du se frem til en rigtig god isolering, selv i regnvejr. Se dig omkring i vores udvalg af lækre fiberveste fra bl.a. Montane, Black Diamond og Klättermusen.

Fiberveste
Nyhed!

Haglöfs

L.I.M. Mimic Vest
DKK 1.299,-
EUR 173,98
Outlet
38%

Haglöfs

Spire Mimic Vest Women
DKK 799,- DKK 1.299,-
EUR 107,02 EUR 173,98
Outlet
35%

Montane

Icarus Vest Gilet
DKK 649,- DKK 999,-
EUR 86,93 EUR 133,80
Outlet
50%

SmartWool

Corbet 120 Vest Women
DKK 649,- DKK 1.299,-
EUR 86,93 EUR 173,98
Outlet
52%

SmartWool

Double Propulsion 60 Hoody Vest Women
DKK 599,- DKK 1.249,-
EUR 80,23 EUR 167,29

De lækreste fiberveste til kvinder og mænd

Med en god fibervest i garderoben har du mange muligheder. Fiberveste er yderst populære til en bred vifte af aktiviteter ude i det fri. For eksempel kan en varm fibervest med fordel kombineres med en god sweater. Det er en kombination, der både ser godt ud, er behagelig at have på og samtidig giver den nødvendige varme omkring overkroppen til langt ud på efteråret.

En god outdoor vest fylder lidt, men giver masser af varme

En yderligere fordel ved netop fiberveste er kombinationen af en lav vægt og pakkevolumen med en fremragende isoleringsevne. Fibervesten er den perfekte accessory, når du rejser med let oppakning og kan hurtigt tages frem, når det trækker op. Mange friluftsmennesker sætter derudover pris på bevægelsesfriheden til armene, som en god vest giver.

En lækker fibervest er et godt alternativ til en dunvest

Fiberveste minder rigtig meget om klassiske dunveste. Fibrene er dog ofte mere robuste over for regn og fugt end dun. Det vil sige, at en fibervest beholder sine gode isolerende egenskaber i al slags vejr. Og med en god fibervest fra fx Haglöfs, Montane eller Klättermusen kan du være sikker på, at også materialerne, designet og forarbejdningen er af øverste skuffe.

Lagerstatus

Prismatch