Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Midnight Blue
Vælg størrelse O/S
Fuza Wool

Arn Beanie Reversible

Prismatch Læs mere
DKK 349,-
EUR 46,74

Arn Beanie Reversible

Varenr:FWARB
DKK 349,-
EUR 46,74
Vælg farveMidnight Blue
Vælg størrelse O/S

Beskrivelse

Denne Arn Beanie Reversible fra danske Fuza Wool er en dejlig lun og blød hue, som er strikket i et dobbeltlag, der gør, at huen er vendbar, så den ene side byder på et stilfuldt mønsterstrik, medens den anden side af huen er ensfarvet.

Arn Beanie Reversible er håndlavet i 100% ren merinould fra New Zealand, og denne uldkvalitet har et naturligt højt indhold af lanolin, hvilket giver materialet en selvrensende effekt.

En virkelig lækker og meget komfortabel hue, der ikke kradser!

Dansk design, hvor den klassiske nordiske stil tydeligt skinner igennem, den skønneste og blødeste merinould fra New Zealand og håndlavet i Nepal under de helt rigtige arbejdsforhold, som løbende monitoreres. Det er de tre grundsten i danske Fuza Wool, fra hvem vi har fornøjelsen at præsentere en række fantastisk lækre uldprodukter i en sjældent set lækker kvalitet!

Fuza Wool er desuden involveret i forskellige donationsprojekter, der hjælper forældreløse børn og gadebørn i Nepal. Det gør de ved at donere en del af virksomhedens overskud til organisationer, som kan hjælpe de efterladte børn, så de får et ordentligt hjem i Katmandu og kan gå i skole.

Og ud over disse menneskelige hensyn kan vi med stor overbevisning sige, at vi - bortset fra nogle modeller fra SmartWool - endnu ikke har haft nogle uldprodukter i vores sortiment, som følges lækre og bløde at røre ved, som modellerne fra danske Fuza Wool.

Da Fuza Wool-rejsen begyndte, blev mange tråde samlet, hvor en stærk eventyrlyst og nysgerrighed skabte muligheden for at bruge hele verden som arbejdsplads. Med rejserne og oplevelserne blev der trukket tråde fra stolte nordiske design-traditioner og mødet med lokalbefolkninger, der igennem generationer har udviklet og videregivet deres fine traditioner inden for håndstrik. Med respekt for de forskellige kulturer kombineres inspiration fra Østen med den nordiske sans for hygge, udeliv og natur.

De menneskelige relationer og nærhed er fundamentet for folkene bag Fuza Wool. Det er menneskeligt håndværk med hjerte og tradition, det er familie ud over, at det er forretning, og det er en lille flig af verden i ren uld, som kan give varme og tryghed år efter år.

-Fuza Wool of Denmark

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 95 g
Materiale:
100% Merino Wool

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch