Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve Grey Melange
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Haglöfs

Pile Hood Women

Prismatch Læs mere
DKK 829,- DKK 1.099,-
EUR 111,03 EUR 147,20

Pile Hood Women

Varenr:605435
DKK 829,- DKK 1.099,-
EUR 111,03 EUR 147,20
Vælg farveGrey Melange
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Den ekstra tykke og varme Haglöfs Pile Hood er afløseren for den meget populære Thule Hood Women, der var én af vore absolut mest efterspurgte fleecejakker til vinterbrug, hvilket er ganske forståeligt.

Denne fantastisk flotte og funktionelle Pile Hood Women er fremstillet af det enestående Polartec® 300 High Loft, som er et robust og teknisk materiale, der minder om en tætvævet fiberpels.

Dette helt specielle og ekstra tykke Polartec® 300 High Loft er den fleecetype fra Polartec®, som giver mest varme i forhold til sin vægt. Denne tykke og tætte metervare, hvis overflade som nævnt mest af alt minder om en meget tæt fiberpels, udmærker sig ved at være stærkere end traditionelle fleecetyper (som fx Polartec® Classic 300) og man undgår fnuller/pilling og at den dermed bliver slidt som andre fleecetyper vil gøre efter et stykke tid.

Haglöfs Pile Hood Women er udstyret med to dybe, lynlåslukkede og mesh-forede stiklommer til småtingene eller de kolde fingre, og den velsiddende hætte er skøn at trække over hovedet på de kolde og blæsende dage.

Pile Hood Women er selvfølgelig lavet uden generende syninger over skuldrene, og stormflappen bag frontlynlåsen forhindrer effektivt, at den kølige vind finder ind gennem jakken. Lynlåsens hænger gemmes fikst væk i en lille lomme øverst, når jakken er lukket, og fungerer hermed som en effektiv hagebeskyttelse mod det kolde metal.

Endelig er ærmeafslutningerne lavet så tilpas tætsiddende, at der lukkes godt til omkring håndleddene, så den kolde luft ikke finder ind.

Således er Haglöfs Pile Hood Women en rigtig lækker og varm vinterfleece til de kuldeskære eller til dem, der nyder friluftslivet, når frosten for alvor bider i kinderne!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 591 g
Materiale:
Polartec® 300 High Loft

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Lagerstatus

Prismatch