Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Flame Orange
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Montane

Phase XT Waterproof Jacket

Phase XT Waterproof Jacket

Varenr:MPHXJ
Vælg farveFlame Orange
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Produktegenskaber

Teknisk og meget slidstærk Gore-Tex® jakke
Trelags konstruktion
To lynlåslukkede stiklommer med vandtætte lynlåse
Ventilationsåbninger under armene
Hætte med afstivet og formbar skygge
Lynlåslukket inderlomme
Justerbare manchetter med Velcro®
Sammensnøringsmulighed nederst

Beskrivelse

Der er rigtig mange gode, trelags Gore-Tex -jakker på markedet i dag, men denne Phase XT Waterproof Jacket fra nordengelske Montane adskiller sig med sit alpine snit og perfekte længde alligevel fra mængden - og hvis du først har prøvet den, forstår du hvorfor! Og så er prisen for denne topjakke oveni købet forbavsende god!

Vi har endnu ikke prøvet en Gore-Tex -jakke, hvis atletiske skæring og designløsninger er så dedikeret til klatring og højalpinisme, som det er tilfældet med Phase XT Waterproof Jacket, og at jakken er udviklet i tæt samarbejde med førende alpinister og bjergguides afspejler sig tydeligt i jakkens skæring og i detaljen.

Den hoftelange Montane Phase XT Waterproof Jacket er fremstillet af en meget robust 70 denier Gore-Tex Performance, som er kendetegnet ved en smidig, glat og ekstremt tætvævet og bomstærk overflade, der i sig selv er meget vandafvisende, så jakkens åndbare egenskaber og rivstyrke maksimeres. På indersiden af tekstilerne er selve Gore-Tex -membranen belagt med en tynd ripstop-tricot, der beskytter membranen og nedsætter friktionen mellem jakken og det underliggende, isolerende lag.

Og selve syarbejdet på Phase XT Waterproof Jacket er ganske imponerende. I stedet for de traditionelle 7-8 søm pr. tomme er jakken syet med hele 12-13 søm pr. tomme, hvilket giver en meget tæt og ekstrem stærk samling af tekstilerne, ligesom det blot efterlader 2 mm. overskudsmateriale, der efterfølgende skal forsegles med tape. Grundet den særlige syteknik anvendes her en særlig micro-tape med en bredde på kun 12 mm, der bidrager til øget åndbarhed, større smidighed i samlingerne og lavere vægt.

Den ekstremt velskårede hætte, som selvfølgelig er rummelig nok til at gå hen over klatre- eller skihjelmen, er firepunkts justerbar i såvel volumen som i omkreds, så den kan finjusteres til den perfekte pasform. Den brede skygge er lavet med afstivet kant, som kan formes fuldstændigt efter behov, og den ekstra høje krave giver optimal beskyttelse, når vejret viser sig fra sin mest ubarmhjertige side. Og den indvendige løkke, kombineret med den lille krog på nakkens sammensnøring afstedkommer, at hele hætten kan pakkes væk, hvis den ikke er i brug.

Den meget robuste, vandtætte og tovejs regulerbare frontlynlås - som er udstyret med bagvedliggende og afstivet stormflap - er en gennemprøvet YKK AquaGuard VISLON, og indgangene til de to stiklommer på fronten betjenes med robuste og frostsikre YKK AquaGuard, som desuden er meget letløbende, så de er nemme at betjene med én hånd, når du sidder i klatreselen.

En rigtig smart detalje ved knaplukningen nederst på stormflappen er i øvrigt, at man herved - grundet den tovejs lynlås - kan lukke op nedefra og få masser af luft til mave og bryst, og samtidig have god beskyttelse omkring hovedet og halsen. Og det dur!

De lange tovejs regulerbare ventilationsåbninger under armene gør det muligt at regulere tilførslen af frisk luft ved ekstra høje aktivitetsniveauer. Disse ventilationsåbninger reguleres ligeledes ved hjælp af vandtætte og smidige YYK AquaGuard -lynlåse, der ikke generer under armene.

Indvendigt er der fundet plads til en praktisk lynlåslomme til værdierne eller andre medbragte småsager, man vil have opbevaret sikkert og forsvarligt.

Endeligt er der sammensnøringsmulighed nederst i hver side og de asymmetriske afslutninger på de perfekt skårede ærmer reguleres med gedigne Velcro -lukninger, som bare holder!

Phase XT Waterproof Jacket er bare en aldeles gennemført og velsiddende jakke til den mest kræsne entusiast!

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet. 

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. Og den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Modelhøjde: 185 cm
Modellen bruger størrelse: Medium
Konstruktion: 3-lags
Vandtæt membran: Ja
Antal lommer: 3
Membran: Gore-Tex® Performance
Hætte: Med
Vandsøjletryk: ≥ 20.000mm
Materiale: Kunstfibre
Vægt: 500 g
Ydermateriale:
100% Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Montane Herre Størrelsesguide

BEKLÆDNING - KVINDER

Montane Dame Størrelsesguide

VANDRE-, DAGTURS- OG ALPINRYGSÆKKE

HANDSKER

Luft

Luft

Kilde: Montane

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?