Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 24%
Vælg farve Charcoal
Vælg størrelse Størrelsesguide?
SmartWool

Performance Mountaineer Extra Crew

Prismatch Læs mere
DKK 189,- DKK 249,-
EUR 25,31 EUR 33,35

Performance Mountaineer Extra Crew

Varenr:SW001073
DKK 189,- DKK 249,-
EUR 25,31 EUR 33,35
Vælg farveCharcoal
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Made in USA!

Efter rigtig mange efterspørgsler er det endelig en realitet: SmartWools Performance-program er blevet udvidet med denne ekstra tykke og varme sok til koldt efterårs- og vinterbrug, kaldet Performance Mountaineer Extra Crew!

SmartWool præsenterer nu resultatet af snart 30 års kontinuerlig produktudvikling, nemlig det helt nye Performance-program, der indeholder SmartWools mest komfortable og slidstærke sokker til dato! Så fra efteråret 2021 er denne serie blevet endnu bedre, da man har videreudviklet på pasformen henover foden, ligesom man - ikke mindst - gennem den patenterede og nyudviklede Indestructawool™ -teknologi har øget sokkens slidstyrke markant i forhold til tidligere modeller!

SmartWools Performance-modeller adskiller sig fra de tidligere modeller ved en forbedret Indestructawool™ -teknologi og så en opgraderet udgave af det unikke 4-Degree Elite Fit System™, der vil blive forklaret nedenfor.

SmartWool Performance Mountaineer Extra Crew er sokken du vælger til krævende brug på den koldeste tid af året. Sokken har en perfekt skaftelængde, så den går tilpas højt op over kanten på de kraftige bjerg- og skistøvler. Det er superkomfortabel og meget slidstærk vintersok, der simpelthen sidder som en drøm!

Performance Mountaineer Extra Crew er fremstillet i en ekstra kraftig uldfrotté, bestående af 68% af SmartWools eksklusive uldkvalitet, 30% forstærkende nylon og 2% elastisk materiale, der sikrer optimal pasform. Og der er selvfølgelig overhovedet ingen generende syninger, da disse for det første er meget bløde og for det andet placeret de helt rigtige steder.

De mest udsatte områder omkring tæerne, under foden og ved hælpartiet er ekstra forstærket med SmartWools nye Indestructawool™ -teknologi.

Indestructawool™ -teknologien går ganske enkelt ud på, at man forstærker disse mest udsatte områder på en måde, hvor hver uldfiber forstærkes med en lille smule polyamid, uden at det påvirker den fine ulds egenskaber. Dette giver en række helt åbenlyse fordele: Det øger slidstyrken, materialets virkningsgrad og så selvfølgelig komforten.

Da Indestructawool™ -teknologien anvender en yderst beskeden mængde nylon, optimeres transporten af sveddamp, de varmeregulerende egenskaber forstærkes og lugtgenerne minimeres. Og sidst men ikke mindst: Mere uld betyder bedre bæredygtighed i forhold til miljøet, sammenlignet med brugen af de syntetiske materialer!

Det forbedrede 4-Degree Elite Fit System® har fået sit navn på grund af fire separate, elastiske bånd, der højner den overordnede pasform og komforten. Disse er bånd er placeret omkring ankelen, ned langs siden af foden på både inder- og yderside og så i et kryds hen over vristen, hvilket resulterer i en helt fantastisk pasform.

Forrest og på hver side af vristen er der placeret de såkaldte Mesh Ventilation Zones™, der øger sokkens åndbarhed og øverst på vristen sidder en Contour Flex Zone™, der sikrer optimal bevægelsesfrihed. Virtually Seamless™ -konstruktionen omkring tæerne siger vel næsten sig selv: Her er ingen generende syninger og komforten i fodtøjet er sublim!

Så SmartWools enestående sokker, der i forvejen var markedets bedste, er simpelthen blevet endnu bedre!

Et sæt SmartWool Performance Mountaineer Extra Crew består af to identiske sokker, idet det ikke har nogen praktisk betydning at lave forskel på højre og venstre - tværtimod skaber det udelukkende problemer, hvis du kommer til at vende dem forkert!


Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Tykkelse: Tyk
Anbefalet brug: Vandring
Vægt: 103 g
Materiale:
68% Merino Wool
Materiale:
30% Nylon
Materiale:
2% Elastane

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Lagerstatus

Prismatch