InStock
Spar 45%
Vælg farve Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
SmartWool

Outdoor Advanced Light Crew

Prismatch Læs mere
DKK 99,- DKK 179,-
EUR 13,26 EUR 23,97

Outdoor Advanced Light Crew

Varenr:B01131
DKK 99,- DKK 179,-
EUR 13,26 EUR 23,97
Vælg farveBlack
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

En stærkt vanedannende sok!

Vi har hjemkøbt et stort parti af denne meget velsiddende sok, så du har mulighed for at prøve SmartWools fortræffelige sokker til en rigtig god pris!

Denne velsiddende og komfortable Outdoor Advanced Light Crew er en super komfortabel sok, der kan bruges til lidt af det hele, både til en aktiv hverdag og på alle turene i det fri fra forår og godt hen på efteråret.

SmartWool Outdoor Advanced Light Crew er strikket med en lidt tyndere overdel over vristen med ventilerende kanaler, et særligt flekspanel omkring midterfod for optimal støtte og en Lycra®-ribstrik forrest på foden og øverst på vristen for yderligere at optimere pasformen, ligesom den nærmest sømløse løsning ved tæerne og Y-konstruktionen omkring hælen bidrager til størst mulig komfort.

Brug den alene eller sammen med en SmartWool Hiking Liner Crew. Denne sammensætning gør nemlig, at man dels minimerer risikoen for vabler og gnavsår, da friktionen mellem fod og fodtøj nedsættes betragteligt, og dels opnår man et bedre klima omkring foden, da indersokken - ganske som det svedtransporterende undertøj - hurtigt og effektivt bortleder overskudsvarmen og fugten, så det rette mikroklima omkring foden opnås.

Outdoor Advanced Light Crew er fremstillet af 56% merinould af fineste SmartWool-kvalitet, 42% forstærkende polyamid på ydersiden og 2% elasthan for øge sokkens strækbare egenskaber og slidstyrke. En ekstra kraftig frottévævning under forfoden og hælen sikrer god stødabsorption og gåkomfort, og selve skaftet er vævet en smule tyndere end resten af sokken for at fylde mindst muligt under støvleskaftet.

En alsidig og fantastisk komfortabel og velsiddende sok!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt pr. stk. : 30 gram
Vægt: 60 g
56% Merino Wool
42% Nylon
2% Elastane

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER - MÆND

Luft

SOKKER - KVINDER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Lagerstatus

Prismatch