InStock
Spar 42%
Vælg farve Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
SmartWool

Merino Seamless Racerback Bra Women

Prismatch Læs mere
DKK 249,- DKK 429,-
EUR 33,35 EUR 57,46

Merino Seamless Racerback Bra Women

Varenr:SW016155
DKK 249,- DKK 429,-
EUR 33,35 EUR 57,46
Vælg farveBlack
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Den meget populære SmartWool Merino Seamless Racerback Bra Women er en både velsiddende og velstøttende bh til de aktive kvinder!

Merino Seamless Racerback Bra Women er fremstillet i en særdeles komfortabel og strækbar blanding i et dobbeltlag med inderside af 68% superfin og ekstremt blød merinould, 21% forstærkende polyamid og 11% elastan, hvis strækbare egenskaber sikrer den rette pasform og uhæmmet bevægelsesfrihed. Metervaren føles uhyre komfortabel ind mod huden, ja, nærmest som den blødeste bomuld, og giver dig samtidig ubetinget den mest velfungerende fugttransport, ligesom materialet føles varmeregulerende og kølende mod kroppen ved højt aktivitetsniveau. For øget svedtransport og komfort, er der på nøje udvalgte steder - som fx direkte under brystet - indlagt ekstra velventilerende paneler og stretch-zoner, som netop bidrager til den fantastiske pasform.

SmartWool Merino Seamless Racerback Bra Women er lavet med en perfekt skæring i rundstrik, altså helt uden generende syninger og en blød og komfortabel nedre kant med ekstra bredde, som ikke irriterer. Endvidere er toppen forsynet med anatomisk velformede og tilpas brede skulderstropper og ribstrikpaneler, som både øger støtten og sikrer den rette pasform. Brug den med eller uden de medfølgende indlæg - uanset vil den integrerede bh giver god støtte til barmen.

Brug denne flotte top til en aktiv hverdag, til løb, til klatring, sommervandring eller alle andre aktiviteter i det fri. Den er fantastisk behagelig og du vil elske den!

I modsætning til andet uldundertøj, der relativt hurtigt slides, har SmartWools undertøj en slidstyrke, der er helt unik - faktisk er det lige så stærkt, eller stærkere, end det meste undertøj i kunstfiber.

Men prøv selv: Har du først prøvet SmartWools fortræffeligheder, vil du aldrig have andet! Og husk: SmartWool er så sikre på, at du nok skal blive tilfreds med deres produkter, at de yder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti eller pengene retur - sådan!

Læs mere om SmartWool her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 105 g
68% Merino Wool
21% Polyamide
11% Elastane

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER - MÆND

Luft

SOKKER - KVINDER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Lagerstatus

Prismatch