Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 42%
Vælg farve Eden
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Aclima

LightWool T-Shirt Logo Women

Prismatch Læs mere
DKK 349,- DKK 599,-
EUR 46,74 EUR 80,23

LightWool T-Shirt Logo Women

Varenr:102515
DKK 349,- DKK 599,-
EUR 46,74 EUR 80,23
Vælg farveEden
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Produktegenskaber

Fremstillet af den fineste merinokvalitet (17,5 micron)
Materialet vejer blot 140 gram/m2
Perfekt til forskellige højpulsaktiviteter
Isolerer mod varme udefra og virker afkølende indefra

Beskrivelse

LightWool-serien er norske Aclimas nyeste produktlinje, hvor alle produkter er fremstillet af den fineste merinokvalitet, hvor hver fiber er nede i en tykkelse på blot 17,5 micron og materialet blot vejer 140 gram/m2. Hermed er LightWool blandt den blødeste og lækreste uldbeklædning, der til dato er fremstillet.  

De fleste ved, at uld er oplagt at bruge, når det er koldt - og selvom det skulle blive vådt. Men den fine merinould har desuden den fordel, at det har en kølende effekt på varme dage, hvor merinoulden isolerer mod varme udefra og dermed virker afkølende.

Hermed er denne LightWool T-Shirt Logo Women med sin elegante udskæring ved halsen oplagt at bruge til en lang aktiviteter i det fri såvel som almindeligt hverdagsbrug - for den er stærkt vanedannende!

Norske Aclima har været i familien Johansens eje siden 1939, så i hele tre generationer har de været en vigtig og kompetent norsk tekstilproducent. Erfaringen og kundskaben, der er blevet oparbejdet gennem generationer er uvurderlig i deres arbejde for at holde folk tørre og varme. Og Norges specielle klima giver da også en del udfordringer, som forsøges løst bedst mulig.

Aclimas vision er helt klart at få flere til at trives udendørs - gøre det godt og bekvemt at være ude! Og dette virkeliggøres gennem hele deres forretningsidé: Aclima skal kombinere den indgående kundskab om markedets behov med den rette fibersammensætning, strikkemetode og design for at udvikle og sælge funktionelt undertøj og mellemlag til udendørs brug.

Og Aclima har i sandhed specialiseret sig i uldundertøj. Merinould giver som bekendt den bedste komfort under langt de fleste vejrlig, temperaturforhold og de fleste aktiviteter. Og som du måske allerede ved, har uld en ganske unik evne til at holde dig varm, selvom du skulle blive våd. Med Aclimas produktserie har de fremstillet en række komfortable og slidstærke produkter, som samtidig sikrer den bedste svedtransport. Funktionen har altid haft førsteprioritet hos Aclima, men da de også er interesseret i, hvordan du har det når du bruger de, om du kan lide designet eller i det hele taget har forslag til produktudvikling, hører de gerne fra dig, så de kan blive endnu bedre!

Aclima holder til på Krøderen, Buskerud tæt ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktudvikling og for at teste deres produkter såvel sommer som vinter. Aclimas kollektion dækker udendørsaktiviteter hele året rundt med undertøj og mellembeklædning, så både du og din familie skal have det godt, når I er ude i det fri.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Materiale, vægt pr. m2 (gram): 140 gram
Vægt: 140 g
Materiale:
100% Merino Wool

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING

Luft

SE ALT FRA ACLIMA

Kilde: Aclima

Lagerstatus

Prismatch