InStock
Spar 43%
Vælg farve Red
MSR

Fast & Light Body Zoic™ 1

Prismatch Læs mere
DKK 399,- DKK 699,-
EUR 53,44 EUR 93,62

Fast & Light Body Zoic™ 1

Varenr:10956
DKK 399,- DKK 699,-
EUR 53,44 EUR 93,62
Vælg farveRed

Beskrivelse

Den minimalistiske backpacker, som om sommeren skal afsted med sit Zoic™ -telt, bør kigge nærmere på denne Fast & Light Body, der skal ses som et lettere (og mere åbent) alternativ til inderteltet. For Fast & Light Body Zoic™ 1 bruges alene sammen med stænger og oversejl, hvormed man sparer på både pakkevolumen og vægt.

I modsætning til den traditionelle Fast & Light-konfiguration, hvor man anvender det flade teltunderlag (Footprint) sammen med oversejlet, går siderne på Body-versionen væsentligt højere op ad siderne, hvilket i sagens natur giver langt bedre beskyttelse mod vind og slagregn. Dertil kommer, at Body-versionen er udstyret med et par praktiske udstyrslommer, så når teltet er rejst, minder det mest om et almindeligt telt - bare uden vægge i inderteltet. 

Fast & Light Body Zoic™ 1 vejer kun 260 gram og er fremstillet af en let og slidstærk 70D Nylon Taffeta Xtreme Shield™. Denne både lette og robuste metervare er både belagt med en krydsforbundet PU-belægning og en forstærkende silikoneelastomer. Dette materialevalg har en række fordele: For det første kan man lave metervaren utrolig let og slidstærk, for det andet er de vandtætte egenskaber virkelig gode, for det tredje muliggør den varmluftforsegling med tape, for det fjerde strækker materialet sig meget lidt og endelig er stoffet særdeles modstandsdygtigt over for solens nedbrydende UV-stråler.

Leveres i praktisk og velventileret pakkepose.

https://youtu.be/WnU9ASoB2hM

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vandsøjletryk, bund : 3000 mm
Vægt: 260 g
Bund:
70 D Nylon Taffeta Xtreme Shield™

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch