Vælg farve Slate
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Montane

Element Stretch Jacket

Prismatch Læs mere
DKK 999,- DKK 1.799,-
EUR 133,80 EUR 240,95

Element Stretch Jacket

Varenr:MELSJ
DKK 999,- DKK 1.799,-
EUR 133,80 EUR 240,95
Vælg farveSlate
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Den nye Element Stretch Jacket er en meget, meget let og lækker skal- eller regnjakke, der dog på ingen måde føles som en sådan!

Den super strækbare, bløde og lette Element Stretch Jacket fra Montane er det perfekte, vandtætte yderlag til alle former for krævende friluftsaktiviteter under skiftende vejrlig.

Denne trelags regnjakke er fremstillet af det meget spændende, firevejs strækbare Aqua Pro Stretch™, som består af en meget tætvævet, blød og lækker nylonfiber, hvorpå der er lamineret en mikroporøs barriere, som gør den vandtæt og åndbar. Og dette bikomponente laminat er meget interessant: Laminatet er både hydrofobisk og hydrofilt, hvilket i praksis betyder, at under normalt brug er tekstilet - grundet små molekylære åbninger i materialet - åndbart, og når så aktivitetsniveauet intensiveres, vil den hydrofile komponent virke som et 'turbo boost' ved direkte at lede fugten gennem laminatet og ud på ydersiden af stoffet.

På indersiden af jakken er der lamineret en meget lækker liner, som føles blød og behagelig mod huden.

Og også selve syarbejdet på Element Stretch Jacket er imponerende! I stedet for de traditionelle 7-8 søm pr. tomme, er jakken syet med hele 12-13 søm pr. tomme, hvilket giver en meget tæt og ekstrem stærk samling af tekstilerne, ligesom det blot efterlader 3 mm. overskudsmateriale, der efterfølgende skal forsegles med tape. Grundet den særlige syteknik anvendes her en særlig micro-tape med en bredde på kun 14 mm, hvilket øger smidigheden og den generelle åndbarhed i jakken.

Element Stretch Jacket er en både let og uhyre komfortabel jakke, der i øvrigt rummer de detaljer, en funktionel skaljakke med et stort anvendelsesområde skal have. Det kendetegnes fx ved de velplacerede stiklommer, som er foret med strækbart mesh og dermed også fungerer som effektive ventilationsåbninger. Disse lommer entreres gennem vandresistente lynlåse, som er af den nye, smalle og meget bløde og letløbende type fra YKK®, kaldet AquaGuard®. Disse lynlåse er fastlamineret i stedet for fastsyet i de laserskårede åbninger for at undgå unødige perforeringer af stoffet. Lommerne er præcist placeret, så de ikke sidder i vejen og er nemme at komme i, uanset om du sidder i klatreselen eller trekker med tung rygsæk.

Selve frontlynlåsen er en kraftigere og ligeledes vandresistent AquaGuard®, ligeledes fra YKK®, og bag lynlåsen er der naturligvis beskyttende stormflap med dræningspanel og knaplukning nederst.

Den meget velsiddende hætte er udstyret med en velformet, afstivet skygge, som effektivt holder slagregnen væk fra ansigtet. Hætten kan selvfølgelig justeres i såvel omkreds som volumen ved hjælp af enhåndsbetjente sammensnøringer, og er hætten ikke i brug, kan den rulles væk og fikseres.

Element Stretch Jacket er skåret med forlænget rygstykke og for at holde den kolde vind ude, kan jakken snøres sammen nederst i hver side ved hjælp af de særlige enhåndsbetjente snorelåse. De asymmetriske ærmeafslutninger justeres med stærke Velcro® -bånd og ved hagepartiet er den indvendige stormflap bag frontlynlåsen foret med en lækker mikrofiber.

En virkelig lækker, let og meget komfortabel jakke, som grundet det meget strækbare materialevalg egentlig mere føles som en tynd soft shell. Men prøv selv og bliv overbevist!

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet. 

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. Og den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Membran: 3-Layer Aqua Pro
Vægt: 405 g
Aqua Pro Stretch™

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

BEKLÆDNING - KVINDER

VANDRE-, DAGTURS- OG ALPINRYGSÆKKE

HANDSKER

Luft

Luft

Kilde: Montane

Lagerstatus

Prismatch