Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 54%
Vælg farve Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
SmartWool

Dacono Ski Sweater Women

Prismatch Læs mere
DKK 599,- DKK 1.299,-
EUR 80,23 EUR 173,98

Dacono Ski Sweater Women

Varenr:SW019273
DKK 599,- DKK 1.299,-
EUR 80,23 EUR 173,98
Vælg farveBlack
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

En helt afsindig blød og lækker sweater med en fantastisk pasform!

Alle de af vore kunder, der har stiftet bekendtskab med det fantastiske SmartWool - det være sig enten gennem deres sokker eller deres undertøj - er alle enige om én ting: SmartWool laver ganske enkelt verdens bedste uldbeklædning - det er der slet ingen diskussion om!

Derfor er det glædeligt, at SmartWool har udvidet deres sortiment med en række lækre og feminine trøjer, fremstillet i merinould af ypperligste kvalitet, som hvert år bliver rigtig godt modtaget. For her går det stilige på smukkeste vis hånd i hånd med det funktionelle.

SmartWool Dacono Ski Sweater Women er en superflot sweater, som kan bruges til lidt af hvert. Du vil sætte stor pris på den til almindeligt hverdagsbrug på de kølige dage herhjemme, til de fleste ture i det fri og selvfølgelig til afterskiing.

Dens flotte mønster, forskelligartede strikkemetoder og farvesammensætning, den tilpas høje rullekrave og de elegante ærmeafslutninger understreger trøjens flotte, urbane look.

Dacono Ski Sweater Women er en rigtig flot, lun og yderst velsiddende trøje, som vil være et oplagt alternativ til den traditionelle fleecetrøje - for intet andet materiale byder på så fine varmeregulerende egenskaber og så stor komfort som SmartWools ekstremt fine uldkvalitet!

Læs mere om SmartWool her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 415 g
55% Nylon
30% Merino Wool
15% Acrylic

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Lagerstatus

Prismatch