Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 75%
Vælg farve Red
Vælg størrelse
Cintamani

Albert II Jacket

Prismatch Læs mere
DKK 399,- DKK 1.599,-
EUR 53,44 EUR 214,17

Albert II Jacket

Varenr:CM72132
DKK 399,- DKK 1.599,-
EUR 53,44 EUR 214,17
Vælg farveRed
Vælg størrelse

Beskrivelse

Den varme Albert II Jacket er islandske Cintamanis bud på en både velsiddende og stilfuld fiberjakke, der brillerer med sin lave egenvægt og meget fine isolerende egenskaber. En superjakke til såvel hverdag som de klamme og kolde ture i det fri.

Albert II Jacket er, ligesom andre lette fiberjakker, tiltænkt de krævende ture, hvor der er brug for en lun jakke, der ikke mister sin isoleringsevne, når den bliver våd. Og netop derfor er Albert II Jacket også særdeles anvendelig til vort eget, våde efterår eller vinter med tøvejr, hvor dunjakkerne ofte kommer til kort på grund af det våde klima. Jakken kan både bruges som yderjakke og som det isolerende lag under fx Gore-Tex® -jakken, når det er rigtig koldt!

Cintamani Albert II Jacket er nemlig foret med den eksklusive og miljøvenlige kunstfiber, PrimaLoft® ECO, der er en unik mikrofiberisolering, hvor man, med stort held, har forsøgt at efterligne dunenes isolerende egenskaber ved hjælp af en speciel kunstfiberstruktur. Faktisk er det lykkes så godt, at hvis man sammenligner to ens volumener af dun og PrimaLoft® ECO, er sidstnævnte faktisk den luneste!

Og det faktum, at kunstfibertypen binder så store mængder luft i forhold til vægten, gør netop, at Albert II Jacket kan pakkes sammen, så den ikke fylder for meget at have med.

Ydersiden af jakken er af en meget let og rivstærk Polyester Micro Ripstop, der er behandlet med Dyntex® for at sikre den fine vand- og smudsresistens. Indersiden er af en blød og smidig mikrofiber, som sikrer god fugttransport og komfort ind mod kroppen.

Cintamani Albert II Jacket er udstyret med en dejlig høj og velforet krave, to tilpas højt placerede og lynlåslukkede og fleeceforede stiklommer og en enkelt brystlomme, som alle entreres gennem gedigne og letløbende YKK® -lynlåse. Indvendigt er der også fundet plads til en enkelt lynlåslukket lomme til værdierne.

Ærmeafslutningerne er med elastisk panel og robust Velcro® -lukning, så de lukker godt til omkring håndleddene, og så er der sammensnøring nederst i hver side af lynlåsen, så den kolde vind holdes ude og varmen inde.

Albert II Jacket er med andre ord perfekt som det yderste, varme lag på den våde isklatretur eller blot som jakke herhjemme, når de våde efterårsstorme raser eller når sne og slud vil gennemvæde dunjakken.

Cintamani - designed and tested in Iceland
I Friluftslageret er vi stedse på udkig efter små specialmærker, der adskiller sig fra mængden. Mindre producenter, der har en helt klar målsætning og ved, hvordan man forener en høj grad af funktionalitet med et flot design. Så efter moden overvejelse har vi valgt at indgå et samarbejde med islandske Cintamani, der netop kendetegnes ved en produktlinje, der ikke ligner andet, vi har.

Cintamanis produkter er udviklet og testet i Island; et land, der er kendt for de pludselige og markante vejrskift og ofte særdeles barske vejrlig, man ikke møder andre steder i den civiliserede verden. Et land, hvor det kan sne en junimorgen og hvor man samme aften kan følge midsommersolens vandring over nattehimlen. Tunge regnbyger afløses på få øjeblikke af bidende haglbyger og temperaturer, som skifter hurtigere end andre steder i verden. Det er ganske enkelt et land, hvor du skal være klædt på og forberedt på hvad som helst!   

Cintamanis beklædning er teknisk avanceret og funktionelt, men lavet i et virkelig flot design, der tillige gør det særdeles anvendeligt til almindeligt hverdagsbrug.

Men da beklædningen primært er udviklet til at modstå elementernes rasen på den udsatte vulkanø, har en del af Cintamanis produkter også været anvendt til det højalpine brug på adskillige topbestigninger på verdens syv højeste tinder, ligesom det har været brugt på ekspeditioner på såvel Sydpolen som Nordpolen.

Den unikke stil, inspireret af den enestående, islandske natur, har gjort, at Cintamani er et mærke i hastig - men kontrolleret - vækst, og et mærke, vi har en stor forventning til i fremtiden! Og farvevalgene på Cintamanis produkter er ikke tilfældige, for her dominerer de mørke jordfarver, de blå gletsjerfarver og så de varme, lavarøde farver.  

Inspirationen til navnet skal findes i den hinduistiske eller buddhistiske mytologi, hvor Cintamani, som i øvrigt er sanskrit, er navnet på den sten eller juvel, der opfylder dine ønsker.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 565 g
Indermateriale:
Microfiber
Ydermateriale:
Dyntex® Polyester Ripstop
Fyld: PrimaLoft® ECO

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch