InStock
Spar 45%
Vælg farve Black
Lowe Alpine

AirZone Pro+ ND33:40 Women

Prismatch Læs mere
DKK 799,- DKK 1.449,-
EUR 107,02 EUR 194,07

AirZone Pro+ ND33:40 Women

Varenr:66-08336
DKK 799,- DKK 1.449,-
EUR 107,02 EUR 194,07
Vælg farveBlack

Beskrivelse

Efter en pause på over 10 år er Lowe Alpine tilbage i vort sortiment - og de er stærkere end nogensinde!

Engelske Lowe Alpine har bl.a. begået nogle sande genialiteter i form af disse meget lækre, tekniske og yderst velsiddende dagtursrygsække i den fantastiske AirZone Pro+ -serie, der på en række væsentlige punkter adskiller sig fra de mere traditionelle turrygsække.

Den højdejusterbare Lowe Alpine AirZone Pro+ ND33:40 Women, som i øvrigt vandt den eftertragtede Outdoor Industry Award i 2015 som markedets bedste turrygsæk, er en perfekt størrelse rygsæk til weekendture eller de lange og ekstra krævende dagture på sommerfjeldet med måske et par overnatninger - eller en hel uge, hvis du ellers kan pakke den rigtigt med det rigtige udstyr! Og denne rygsæk afslører først og fremmest en helt ny måde at tænke bæresystem på. Lowe Alpine har selv udviklet det særdeles velfungerende Centro Adjust AirZone-system; et fuldt justerbart bæresystem, som får selve rygsækken væk fra ryggen for at optimere ventilationen - og det er i sandhed noget, der mærkes!

Et meget åbent rygpanel med en afstemt polstring og et ventilerende nylon-mesh opretholder den rette ventilation henover ryggen, og den formstøbte og afstivede rygplade i selve rygsækken opretholder rygsækkens lettere kurvede facon. Denne formstøbte rygplade sørger samtidig for vertikal stivhed og aflastning samt diagonal fleksibilitet, således bevægelsesfriheden ikke hæmmes.

De velpolstrede og anatomisk perfekt skårede skulderremme, som nemt og hurtigt kan reguleres i højden afhængigt af ryglængden, ligger tilpas tæt til nakke- og skulderparti, og øverst muliggør topstrammerne den rette vægtforskydning og balance af rygsækken. Skulderremmene er udstyret med en perforeret skumpolstring for at øge den generelle ventilation - en meget fin løsning, der bare virker! Den indstillelige brystrem (med den lille nødfløjte) holder skulderremmene ordentligt fikseret, så de bliver over skuldrene og ikke arbejder sig for meget ud i armhulerne.

Det aldeles velformede AdaptiveFit™ -hoftebælte er, ligesom den velstøttende lændepude, polstret med en speciel, formpresset 3D-skum, der er så åben i strukturen, at det ikke føles for tæt, når hoftebæltet er lukket. Hoftebæltet er med to paneler, så det præcist former sig efter og lægger sig tilpas tæt og ensartet omkring hoftepartiet - næsten uanset kropsbygning! Bæltet er på hver side forsynet med en praktisk, lynlåslukket stretch-lomme til lommekamera, GPS, energibarer eller andre småting, man nemt og hurtigt skal kunne komme til. Hoftebæltet, der i øvrigt er skåret så tilpas bredt, at selve rygsækken ikke rutsjer fra side til side, men bliver, hvor den skal, strammes sammen ved hjælp af en elegant udveksling på hver side, der gør en ensartet sammenstramning af hoftebæltet meget nem at håndtere.

AirZone Pro+ ND33:40 Women har ét hovedrum på ca. 33 liter, som kan udvides med omtrent 7 liter, når det flydende låg løftes. Dette hovedrum entreres således enten ovenfra gennem en stor, snorelukket åbning under låget eller gennem den fikse sideindgang via den vandtætte lynlås, som gør det nemt at komme til stumperne midt i eller nederst i rygsækken. Indvendigt er der en lomme med udtag til drikkesystemet (skal tilkøbes) og på indersiden af sideindgangen en lynlåslukket netlomme til småsagerne. Oven på låget er der en lynlåslukket lomme, og indvendigt en ditto, som er udstyret med en lille krog til nøglerne.

På fronten af rygsækken findes en meget stor lynlåslomme til de ting, man ikke lige vil have liggende i selve rygsækken, og på selve denne lomme er der fastgjort et stort stykke elastisk og justerbart Spider Plate™ -webbing til liggeunderlag, regntøj, hjelm, sandaler, det våde håndklæde osv. På hver side af rygsækken findes en meget dyb, skråtstillet lomme i stretch-materiale, der snildt rummer en enliters drikkeflaske. Når flasken er fastgjort i lommen, er den således nem at få fat på, uden man behøver at afmontere rygsækken.

Og smarte er de specielle anordninger til vandrestave, skovlen og andet habengut, der skal fastgøres forrest på rygsækken. På hver side og under låget er der monteret kompressionsremme, der minimerer eventuel overskudsvolumen og får vægten godt ind til ryggen.

Lowe Alpine AirZone Pro+ ND33:40 Women er fremstillet i lette, stærke og meget vandresistente materialer, som i sig selv tåler et højt statisk vandsøjletryk, men skulle du komme ud for mere vedvarende regn, trækker du blot regnslaget over, der er placeret i egen lynlåslomme i bunden, så oppakningen holdes tør - fikst!

AirZone Pro+ ND33:40 Women er med andre ord en fantastisk gennemført, velsiddende og detaljerig turrygsæk, som du både kan bruge på krævende fjeldture, men så sandelig også på den populære Camino-tur og andre pilgrimsruter.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 33 liter
Udvidet volumen : 40 liter
Bæresystem: Centro Adjust AirZone
Ryg: Justerbar
Sidelommer: Ja
Regnslag: Inkluderet
Drikkesystem: Forberedt
Dimensioner : H: 63 / B: 34 / D: 31 cm
Anbefalet brug: Trekking
Vægt: 1470 g
Bund:
210 D Mini Ripstop Nylon
Front:
210 D Mini Ripstop Nylon
Ryg:
210 D Mini Ripstop Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch