Primus

OmniFuel II & Bottle

Prismatch Læs mere
DKK 1.899,-
EUR 254,35

OmniFuel II & Bottle

Varenr:328988
DKK 1.899,-
EUR 254,35

Beskrivelse

Primus leverer denne OmniFuel II & Bottle med 0,6 liters brændstofflaske og slidstærkt opbevaringsetui.

Den prisvindende OmniFuel II & Bottle er Primus' mest avancerede multibrænder. Den er et eksempel på, hvordan man en gang i mellem kan lave et godt produkt i form af OmniFuel endnu bedre!

Forvarmningssystemet på OmniFuel II & Bottle er fantastisk hurtigt, da der ikke er det samme lange generatorrør rundt om brænderhovedet som på andre multibrændere, men i stedet en lille spiral, der bliver opvarmet. Og denne korte forvarmning betyder, at du både sparer tid og brændstof. Brænderen kører på alle typer benzin, diesel, petroleum, gas på alle faser, rapsolie og tilmed flybrændstof!

Læs mere om de forskellige brændstoftypers fordele og ulemper her >>>

I modsætning til fx Primus MultiFuel™ EX justeres brænderens styrke på et lille håndtag på siden, hvorved man undgår den forsinkelse, der er mellem reguleringen på flasken til brændstoffet når brænderhovedet. Dermed er flamme- og simrekontrollen noget bedre! Man åbner blot helt for brændstoftilførslen på pumpen og regulerer efterfølgende på selve brænderen.

OmniFuel II & Bottle er udstyret med tre sammenklappelige ben, der alle er tilpas struktureret på overfladen for at holde ordentlig fat på gryder og pander. Benene er lavet således, at de ikke bliver varme under brug, hvilket er en stor fordel, hvis man skal flytte rundt på brænderen, medens man laver mad.

Selve brænderhovedet ligger effektivt beskyttet bag en læskærm og forvarmningen, der er nødvendig med alle andre typer brændstof end gas, er væsentligt lettere at gennemføre, end på andre brændere. En lille pude i bunden af brænderen opsuger brændstoffet, og med fx en tændstik eller et ildstål antændes brændstoffet. Umiddelbart inden denne flamme dør ud, åbner man så forsigtigt for brændstoftilførslen - enkelt og ligetil!

Primus OmniFuel II & Bottle leveres med den nye ErgoPump™, der er en meget let og pålidelig pumpe, fremstillet i let aluminium med overdel af slagfast komposit. Pumpen er forsynet med et godt håndtag og er selvtømmende, så du slipper for, at overskudsbrændstof fra slangen havner i din rygsæk, når du pakker den sammen. 

Effekten i OmniFuel II & Bottle ligger på rundt regnet 3.000 W og dermed koges en liter vand på ca. 3 minutter - hvilket naturligvis er afhængig af lufttryk og temperaturforhold. Primus OmniFuel II & Bottle anses derfor for at være den ultimative brænder i det højalpine miljø, men også på cykel- eller vandreturen vil du få stor glæde af denne enestående brænders fortræffeligheder, da den brænder stort set alle typer brændstoffer og er nem at have med at gøre .

OmniFuel II & Bottle vejer 441 gram inkl. ErgoPump™ og leveres i praktisk pakkepose med et værktøj, 0,6 liters brændstofflaske, ekstra dyser, formbar vindskærm og reflektorskærm.

Andree, Amundsen, Nansen, Hillary og Tenzing er nogle af de mest berømte eventyrere, der alle valgte udstyr fra svenske Primus. Men det er ikke kun bjergbestigere og polarforskere, der vælger lamper og kogegrej fra Primus. Millioner af mennesker verden over, lige fra den kenyanske husholdning, filmholdet i New Zealand, den europæiske familie på campingtur til bjergbestigere på K2 har valgt Primus som deres foretrukne apparatur til opvarmning, madlavning og belysning. Primus kan i dag findes i mere end 80 forskellige lande.

www.youtube.com/embed/OoBM--EqMOE

www.youtube.com/embed/w7J2Y7Rqnb8

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 441 g
Stainless Steel
Brass
Aluminium

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch