Produktet er tilføjet kurven
Granger's

Odour Eliminator, 275 ml

Beskrivelse

Det fugtige og varme miljø i dine sko eller støvler er en barsk omgang, men med denne Odour Eliminator fjerner du effektivt lugten og forhindrer bakteriedannelse i alle typer af fodtøj.

Du fjerner blot indlægssålen og giver fodtøj og indlægssålen et pust, hvorefter du lader fortøjet stå for en stund og tørre.

Engelske Granger's er en teknologibaseret virksomhed, der udelukkende beskæftiger sig med udvikling af - og forskning i - forskellige former for midler til rengøring, imprægnering og vedligeholdelse af teknisk udendørsbeklædning, fodtøj og udstyr.

Granger's blev stiftet helt tilbage i 1937 og var således verdens første virksomhed, der fremstillede miljøvenlige, vandbaserede imprægneringsmidler - og disse miljømæssige hensyn har ikke ændret sig siden da! Det gælder både under produktudviklingen og det gælder kravene til det endelige produkt.

Da Granger's benytter samme miljøvenlige DWR (Durable Water Repellency) -formel som anvendes blandt langt de fleste producenter af teknisk beklædning og udstyr, er der ingen andre, der kan fremvise flere anbefalinger fra producenterne end Granger's. Man kan derfor trygt sige, at man med Granger's vaskemidler genopretter produktets oprindelige imprægnering, der får din beklædning og dit udstyr til at fungere bedre i længere tid!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Indhold: 275 ml
Antal vaske / imprægneringer: Mange
Anbefales til: Alle typer fodtøj
Vægt: 335 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

30 dages returret

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?