Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Deep Forest
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Fjällräven

Nuuk Parka

Prismatch Læs mere
DKK 3.199,- DKK 3.999,-
EUR 428,46 EUR 535,61

Nuuk Parka

Varenr:80665
DKK 3.199,- DKK 3.999,-
EUR 428,46 EUR 535,61
Vælg farveDeep Forest
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Denne både varme, flotte og i øvrigt opdaterede udgave af den populære Fjällräven Yupik Parka er en fantastisk velsiddende, funktionel og meget varm vinterfrakke til herrerne - og det er ikke uden grund, at netop Nuuk Parka er blandt Fjällrävens mest populære vinterfrakker!

Den er nemlig foret med Fjällrävens eget Supreme Micro Loft®, som er en silikoniseret, syntetisk fiber, der binder store mængder isolerende luft i forhold til fyldmængden. Derfor er Nuuk Parka rigelig varm til vore hjemlige vintre og i det hele taget oplagt til i vinterhalvåret til alle former for udeliv med lavere aktivitetsniveau.

Ydersiden er af en smidig og slidstærk 40 Denier nylonvævning med den helt vandtætte og åndbare Hydratic® -membran på bagsiden, der holder selv den hårdeste efterårsregn og tøsne ude, samtidig med, at de åndbare egenskaber bare er i top.

Indvendigt er frakken foret med en dejlig blød, glat og slidstærk mikrofibernylon, der ikke hænger i det underliggende tøj. Denne metervare har nogle fine fugttransporterende egenskaber, så indersiden af jakken aldrig vil føles klam.

Nuuk Parka er på fronten udstyret med to dybe, knaplukkede lommer nederst med bagvedliggende fleeceforede stiklommer til de kolde fingre. På brystet er der, bagved de knaplukkede lommer, en stor lynlåslukket napoleonslomme på hver side. Og endelig er der på den ene skulder fundet plads til en praktisk ærmelomme.

Indvendigt findes hele seks lommer. Der er i hver side nemlig både fundet plads til en rummelig og strækbar netlomme til huer og handsker nederst, en knaplukket lomme til værdierne og en lynlåslukket lomme med udtag til iPod' ens eller mobiltelefonens høretelefoner. Og bag frontlynlåsens stormflap findes en lynlåslukket napoleonslomme til pengepungen.

Kraven og den indstillelige hætte er fleeceforet og både den syntetiske pelskant og hele hætten kan afmonteres, hvis det ønskes. Og hvis du skal cykle vil du i øvrigt sætte pris på den tovejs frontlynlås, som kan åbnes nedefra for at højne bevægelsesfriheden.

Den enhåndsregulerbare sammensnøring nederst og de velformede ærmeafslutninger (med vindfang i komfortabelt ribstrik), der reguleres med kraftige Velcro® -bånd, holder effektivt den bidende kolde vinterstorm ude og den varme luft indenunder jakken.

Fjällräven Nuuk Parka er en virkelig flot og stilig vinterfrakke, der holder dig varm på selv de koldeste vinterdage.

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000® og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund!

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften.

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Modelhøjde: 186 cm
Modellen bruger størrelse: Medium
Konstruktion: 2-lags
Membran: 2-Layer Hydratic®
Vægt: 1820 g
Indermateriale:
Microfiber Nylon
Ydermateriale:
40 D Taffeta Nylon
Fyld: Supreme Micro Loft®

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Lagerstatus

Prismatch