Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 20%
Vælg farve Aqua Verde
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Black Diamond

Momentum Harness Women

Prismatch Læs mere
DKK 399,- DKK 499,-
EUR 53,44 EUR 66,83

Momentum Harness Women

Varenr:BD651102
DKK 399,- DKK 499,-
EUR 53,44 EUR 66,83
Vælg farveAqua Verde
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Den nyudviklede og meget velsiddende Black Diamond Momentum Harness Women er en rigtig allrounder! Den tackler alle situationer, lige fra de første ture på klatrevæggen til de krævende ture i det højalpine miljø.

Momentum Harness Women er lavet med den særlige bullhorn-skæring omkring hoftebæltet og Dual Core™ -konstruktionen, der her udgøres af to smalle bånd af ekstrem stærk webbing langs ydersiden af selve rammen og en formpresset CLPE-skumpolstring, som sikrer en ensartet belastning og den perfekte balance mellem komfort, ventilation og en effektiv eliminering af deciderede trykpunkter.

Desuden er hoftebæltet lavet med de særlige Speed Adjust™ -spænder, som gør selen lynhurtig at tage af og på og som gør det muligt at tilpasse selen til de varierende tøjlag afhængigt af årstiden. Benløkkerne justeres ved hjælp af det innovative trakFIT™ justeringssystem i benløkkerne, som dels gør det nemt og hurtigt at tilpasse benløkkerne til den enkelte og dels gør det hurtigt at komme ind og ud af selen.

Black Diamond Momentum Harness Women er udstyret med centerslynge og fire formstøbte udstyrsløkker, som er lette at komme til og som snildt rummer alt det medbragte værktøj. Endvidere har Momentum Harness Women bagerst en stor udstyrsløkke til fastgørelse af forskelligt udstyr eller brug den som 'haul loop'

En virkelig lækker klatresele!

Amerikanske Black Diamond er én af de mest anerkendte producenter af klatre- og alpinudstyr, beklædning og rygsække.

Uanset om du foretrækker at færdes på de vertikale klippesider eller isvægge, eller har det bedst med begge ben placeret i den dybe puddersne, vil du hos Black Diamond finde højteknologiske specialprodukter udviklet af vidende brugere til krævende brugere. For de fleste ansatte hos Black Diamond er selv krævende udøvere med øje for detaljen og specifikke kvalitetskrav som det centrale omdrejningspunkt. Og det faktum, at Black Diamonds personale faktisk er deres egne produkters hårdeste kritikere, sikrer, at Black Diamond hele tiden er i udvikling, konstant på jagt efter at udvikle det perfekte! 

Derfor er det, der tilbage i 1957 startede som en lille produktion af primitivt klatreudstyr, fremstillet ved hjælp af hammer og ambolt, i dag vokset til en multinational virksomhed med hovedkontorer i Asien, Europa og så selvfølgelig USA.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Antal gear loops: 4
Polstret: Ja
Justerbar: Ja
CE-godkendt: Ja
Vægt: 302 g
Quick Dry Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Black Diamond

Lagerstatus

Prismatch