Vælg farve Lite Beluga/Magnetite
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Haglöfs

Mid Fjord Pant Women

Prismatch Læs mere
DKK 899,-
EUR 120,41

Mid Fjord Pant Women

Varenr:604861
DKK 899,-
EUR 120,41
Vælg farveLite Beluga/Magnetite
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Den opdaterede Haglöfs Mid Fjord Pant Women er en slidstærk, men let buks med et meget bredt anvendelsesområde, da den strækbare metervare, Climatic® Mid Stretch, besidder en række gode, funktionelle egenskaber såsom lav vægt, stor vind- og vandresistens, super komfort og meget stor slidstyrke.

Denne meget alsidige Mid Fjord Pant Women er udstyret med to stiklommer, to rummelige lårlommer med flaplukning og en enkelt baglomme.

For at højne komforten og bevægelsesfriheden er knæpartierne naturligvis formsyede. Haglöfs Mid Fjord Pant Women er desuden forsynet med løkker til livremmen og en ophængningsstrop.

Det enestående Climatic® er en nylontype, svenske Haglöfs selv har udviklet. Climatic® -programmet består af tre grundserier, nemlig Rugged, Mid og Lite. Disse tre serier varierer i metervarens tykkelse og dermed anvendelsesområde. Climatic® udmærker sig især ved at være næsten vindtæt, uhørt slid- og rivstærkt, åndbart udover det sædvanlige samt ekstremt hurtigttørrende. Så uanset om du skal ned under Sydens sol eller en tur på vinterfjeldet, vil du finde den rette beklædning i én af Climatic® -serierne - funktionel beklædning, der ganske enkelt ikke bliver bedre! Vi har faktisk stadig den første kunde til gode, som ikke finder tekstilet lige så fantastisk, som vi hævder!

Haglöfs' Mid-serie er hovedsageligt fremstillet i Climatic® Mid, der er et kraftigere og tættere vævet stof, end Climatic® Lite, der anvendes Lite-serien. Climatic® Mid er, pga. den helt specielle vævning og DWR (Durable Water Repellency) -behandlingen, særdeles vandafvisende, vindtæt og meget åndbar.

Med Climatic® Mid udvides brugsområdet, idet vindtætheden og de vandafvisende egenskaber, kombineret med den høje slidstyrke, er væsentlige egenskaber for tøj til fjeldbrug det meste af året.

Af andre tekniske egenskaber kan nævnes, at metervaren yder en solbeskyttelsesfaktor på 30+.

Haglöfs Mid Fjord Pant Women er ganske enkelt en rigtig velsiddende og slidstærk allrounder - til en ganske fornuftig pris!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Bukselængde: Almindelig
Vægt: 348 g
Materiale:
Climatic® Mid Stretch

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Lagerstatus

Prismatch