Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 25%
Vælg farve Twilight Blue Heather
Vælg størrelse Størrelsesguide?
SmartWool

Merino 250 Baselayer 1/4 Zip Women

Prismatch Læs mere
DKK 599,- DKK 799,-
EUR 80,23 EUR 107,02

Merino 250 Baselayer 1/4 Zip Women

Varenr:SW016374
DKK 599,- DKK 799,-
EUR 80,23 EUR 107,02
Vælg farveTwilight Blue Heather
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Verdens bedste uldundertøj!

Som de første i Danmark kunne vi i Friluftslageret præsentere en serie af meget eksklusivt undertøj fra de amerikanske eksperter inden for produktion af uldbeklædning, SmartWool, fra hvem vi gennem snart mange år har haft fornøjelsen af at sælge sokker af enestående kvalitet.

Merino 250-serien - som denne superlækre Merino 250 Baselayer 1/4 Zip Women tilhører - er SmartWools kraftigste serie af uldundertøj, og dermed er den særdeles velegnet under forhold, hvor temperaturer og forhold ofte ændrer sig, fx højalpint brug, det norske vinterfjeld eller blot til vores egen kolde vinter. Den kan med sit flotte udtryk desuden som en tynd hverdagstrøje.

Trøjen føles uhyre komfortabel ind mod huden, ja, nærmest som den blødeste bomuld, og giver dig samtidig ubetinget den mest velfungerende fugttransport! Den uldfiber, som SmartWool bruger i denne serie, sikrer nemlig den rette varmeregulering, uanset om du traverserer mod bjergtoppen ved højt aktivitetsniveau eller hviler ud med madpakken - og de lugtgener, der sædvanligvis kommer efter et par dage på tur med skiftende aktivitetsniveau, er i den grad en saga blot!

SmartWool Merino 250 Baselayer 1/4 Zip Women er skåret med det helt rigtige snit, tilpas høj hals med lynlåsåbning, velsiddende raglanærmer og behagelig omslutning ved håndleddene. Og for at højne komforten og øge slidstyrken, er alle sømme naturligvis af flatlock-typen. I stedet for det traditionelle størrelsesskilt af irriterende nylon, er det anført med et blødt gummitryk ved siden af den delikate ophængningsstrop - elegant og gennemført!

I modsætning til andet uldundertøj, der relativt hurtigt slides, har SmartWools undertøj en slidstyrke, der er helt unik - faktisk er det lige så stærkt, eller stærkere, end det meste undertøj i kunstfiber.

Men prøv selv: Har du først prøvet SmartWools fortræffeligheder, vil du aldrig have andet! Og husk: SmartWool er så sikre på, at du nok skal blive tilfreds med deres produkter, at de yder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti eller pengene retur - sådan!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Materiale, vægt pr. m2 (gram): 250 gram
Vægt: 236 g
Materiale:
100% Merino Wool

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Lagerstatus

Prismatch