InStock
Spar 22%
Vælg farve Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
SmartWool

Merino 150 Baselayer Tank Women

Prismatch Læs mere
DKK 349,- DKK 449,-
EUR 46,74 EUR 60,14

Merino 150 Baselayer Tank Women

Varenr:SW000696
DKK 349,- DKK 449,-
EUR 46,74 EUR 60,14
Vælg farveBlack
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Verdens bedste uldundertøj!

Med denne skønne og lette Merino 150 Baselayer Tank Women kan du nu bruge din fantastiske SmartWool-undertrøje hver eneste dag! Et rigtig godt alternativ til den traditionelle stropundertrøje i bomuld.

Den afsindigt bløde og lækre top har et rigtig flot og feminint snit og er lige anvendelig til hverdag såvel som til turene i det fri, og den kan både bruges som undertrøje og som top på en varm sommerdag.

Merino 150 Baselayer Tank Women er fremstillet af den absolut mest eksklusive, superfine og ekstremt bløde merinould med en smule forstærkende nylon, og den elegante skæring gør, at toppen snildt kan bæres udenpå sports-bh'en. Fordelene ved en top, som er fremstillet i denne meget fine merinould, er talrige. Denne metervares fiberstruktur besidder nogle naturlige, åndbare egenskaber, der effektivt absorberer og videretransporterer overskudsvarmen og fugten fra huden, således du vil føle dig tør og komfortabel. De varmeregulerende egenskaber er helt i særklasse, ligesom lugtgenerne er praktisk taget ikke eksisterende.

Toppen føles uhyre komfortabel ind mod huden, ja, nærmest som den blødeste bomuld, og giver dig samtidig ubetinget den mest velfungerende fugttransport! Den uldfiber, som SmartWool bruger i denne serie, sikrer nemlig den rette varmeregulering, uanset om du traverserer mod bjergtoppen ved højt aktivitetsniveau eller hviler ud med madpakken - og de lugtgener, der sædvanligvis kommer efter et par dage på tur med skiftende aktivitetsniveau, er i den grad en saga blot!

For at højne komforten ind mod kroppen er trøjen syet med en særlig blød tråd, der på indersiden er behandlet en særlig Seamsoft® og i stedet for det traditionelle størrelsesskilt i nakken af irriterende nylon, er det på Merino 150 Baselayer Tank Women anført med et blødt og diskret gummitryk.

I modsætning til andet uldundertøj, der relativt hurtigt slides, har SmartWools undertøj en slidstyrke, der er helt unik - faktisk er det lige så stærkt, eller stærkere, end det meste undertøj i kunstfiber.

Men prøv selv: Har du først prøvet SmartWools fortræffeligheder, vil du aldrig have andet! Og husk: SmartWool er så sikre på, at du nok skal blive tilfreds med deres produkter, at de yder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti eller pengene retur - sådan!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 80 g
87% Merino Wool
13% Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER - MÆND

Luft

SOKKER - KVINDER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Lagerstatus

Prismatch