InStock
Spar 21%
Vælg farve Foundry Black
Stanley

Master Vacuum Bottle, 1.3 L

Prismatch Læs mere
DKK 579,- DKK 729,-
EUR 77,55 EUR 97,64

Master Vacuum Bottle, 1.3 L

Varenr:46-016602
DKK 579,- DKK 729,-
EUR 77,55 EUR 97,64
Vælg farveFoundry Black

Beskrivelse

For the pro's pro, toughest of the though and everyone who demands the very best, the Master Series sets a new standard for durability and thermal retention!

Stanleys blå og grønne hammerlakerede termoflasker er legendariske og holder til det meste, men den nye Master-serie flytter i sandhed grænserne for, hvad man kan forvente af en termoflaske. Det er markedets stærkeste og mest velisolerende termoflasker til hende eller ham, for hvem kun det bedste er godt nok!

Den prisvindende Master Vacuum Bottle, 1.3 L er fremstillet af 1 mm. tykt og rustresistent og pulverlakeret 18/8 ædelstål, som uden sammenligning er det stærkeste stålmateriale, som endnu er anvendt til termoflasker. Den dobbelte QuadVac™ -isolering giver - sammen med de dobbelte vægge - hele fire lags beskyttelse mod tab af konvektions-, konduktions- og strålevarme. Det betyder, at kaffen eller teen holder sig varm i op til 40 timer, saftevandet koldt i 35 timer og op til 135 timer, hvis man smider nogle isterninger i. 

Stanley Master Vacuum Bottle, 1.3 L er udstyret med et robust håndtag med silikonegreb, og det isolerende låg med dobbeltvæg fungerer også som drikkekrus, som holder væsken varm og tempereret i op til ca. 20 minutter. Dette krus er udstyret med silikonebund, så det står godt fast på våde og glatte underlag.

Dette er verdens bedste termoflaske!

Historien om legendariske Stanley går helt tilbage til 1913, hvor William Stanley Jr. opfandt en termoflaske, som med brug af et vacuum mellem to stålvægge satte helt nye standarder for termoflaskernes isolerende egenskaber. Og denne opfindelse, som altså er over 100 år gammel, er stadig den bedste konstruktion, der findes, og den anvendes derfor af alle de førende producenter på markedet.

Men modsat alle andre termoflasker er Stanleys modeller blevet ikoniske. Og de bruges af alle og til alle mulige formål, lige fra almindeligt hverdagsbrug til de krævende ture i det fri.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Dimensioner : Ø: 10,1 / H: 35,8 cm
Volumen : 1,3 liter
Vægt: 1320 g
Stainless Steel 18/8

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch