Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve Mood Indigo
Vælg størrelse
Y by Nordisk

Marton Down Shell Jacket

Prismatch Læs mere
DKK 2.249,- DKK 2.999,-
EUR 301,22 EUR 401,68

Marton Down Shell Jacket

Varenr:1124
DKK 2.249,- DKK 2.999,-
EUR 301,22 EUR 401,68
Vælg farveMood Indigo
Vælg størrelse

Beskrivelse

Et fantastisk godt snit og et ekstremt lækkert materialevalg kendetegner denne meget populære vinterjakke, som nu er fremstillet udelukkende af genindvundne og bæredygtige materialer!

Y by Nordisk (tidligere Yeti) Marton Down Shell Jacket er en vellykket hybrid mellem en varm dunjakke og en 100% vandtæt, åndbar og teknisk skaljakke. For ikke nok med, at Marton Down Shell Jacket er udstyret med imprægneret dunfyld, så er den også lavet med et vandtæt og åndbart ydermateriale og tapede syninger, så regnvandet ikke finder ind under jakken, hvis du skulle bliver overrasket af en regn- eller sludbyge! Materialets let strækbare egenskaber og jakken perfekte skæring sikrer en superb pasform og uovertruffen bevægelsesfrihed.

Dermed er denne både velsiddende og varme Marton Down Shell Jacket perfekt at anvende til vores ofte våde efterår og moderat vinter, hvor nedbøren ofte er af en mere våd karakter. Men derudover kan den selvfølgelig også bruges på skiferien og alle andre former for vintereventyr, hvor man ikke gider slås med flere lag tøj, men blot vil have én varm og vandtæt jakke, man hurtigt kan trække over sig. Og ved højere aktivitetsniveau vil du sætte pris på de tovejs regulerbare ventilationsåbninger under armene, som betjenes ved hjælp af bløde og vandtætte YKK® -lynlåse.

Marton Down Shell Jacket vejer blot 950 gram for en str. medium, og her udgør dunfyldet de 110 gram. Imprægneringen af dunene giver dels markant forbedret vandresistens, ligesom dunenes slidstyrke øges og bæreevne bibeholdes.

Jakken er fremstillet med ydermateriale af Y by Nordisk' egen XD City™ Shell, som er en ganske unik og nærmest denimagtig vævning, der bare føles blød og lækker mellem fingrene. En vævning, som har et meget, meget flot og klassisk look, men stadig med den funktionalitet, der kendetegner ordentlig udendørsbeklædning. Herunder er der nemlig lagt en velfungerende XD Tech™ -membran, som sikrer sublim vandresistens og en høj grad af åndbarhed, så det rette klima under frakken opnås, og med denne helt vind- og vandresistente membran mellem yderside og foring og de tapede syninger, kan Marton Down Shell Jacket altså bruges ude i snart sagt al slags vejr - både til turen på strøget en våd efterårsdag i smudsvejr og på skovturen en frostkold og klar vinterdag er den simpelthen fantastisk!  

Jakken er lavet med indvendig bokskonstruktion, så dunene bliver liggende, hvor de skal, og dunfyldet består af det eksklusive og imprægnerede Crystal Down Dry™ -dunfyld, som her er sammensat af 90% af de fineste, hvide dun og 10% småfjer, der tilsammen har et flot løft på hele 700+ cuin. Og her skal man lige have in mente, at den europæiske standard altså er en tand hårdere end den amerikanske!

Marton Down Shell Jacket er udstyret med en yderst velsiddende og selvfølgelig dunfyldt og indstillelig hætte og en tilpas høj og velforet krave, som lukker godt af for elementernes rasen. Og hvis det ønskes, kan hætten faktisk helt afmonteres. Nederst snøres jakken sammen ved hjælp af en enhåndsbetjent snorelukning i hver side, og ærmeafslutningerne er lavet med bløde og smidige Velcro® -lukninger, der lukker tilpas tæt om håndleddet uden at genere, således den kolde luft effektivt holdes ude og den varme luft inde. Den robuste og vandtætte YKK® frontlynlås er tovejs, så den kan åbnes nedefra, og bag frontlåsen findes en afstivet og forstærket stormflap, så den kolde vind ikke trænger igennem.

Der er på fronten fundet plads til to lynlåslukkede og forede stiklommer til de kolde fingre og en indvendig lynlåslomme til værdierne.

Y by Nordisk' eksklusive Marton Down Shell Jacket er bare en aldeles fremragende og meget alsidig vinterjakke i et superlækkert materialevalg!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 2-lags
Membran: XD Tech™
Univers: Spirit
Vægt: 950 g
Ydermateriale:
XD City™ Shell
Foring:
100% Recycled Polyester
Fyld: Crystal Down™ 90/10
Fyldvægt : 110 gram
Fyldvolumen : 700 cuin

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch