Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve Arabian Spice/Vanilla/Grey Melange
Vælg størrelse
Ulvang

Marius Roundneck

Prismatch Læs mere
DKK 1.049,- DKK 1.399,-
EUR 140,50 EUR 187,38

Marius Roundneck

Varenr:77811
DKK 1.049,- DKK 1.399,-
EUR 140,50 EUR 187,38
Vælg farveArabian Spice/Vanilla/Grey Melange
Vælg størrelse

Beskrivelse

Ulvang Marius Roundneck er en yderst komfortabel og velsiddende sweater med rund hals. En virkelig lækker og dejlig lun sweater, som er fremstillet af den lækreste, bløde uld og med et flot og dekorativt mønster.

For sammen med MARIUS® har Ulvang lavet denne moderne sweater i 100% og OEKO-TEX® -certificeret mulesing-fri uld. En meget attraktiv sweater, som er baseret på det klassiske strikkemønster og traditionelt norsk håndværk.

MARIUS® -mønsteret er det mest kendte og mest strikkede mønster i Norge, og mønsteret anses som et sandt norsk designikon. Et mønster, der om noget symboliserer nordmændenes kærlighed til naturen og friluftslivet, og derfor af mange nordmænd også synonymt med en ægte norsk sweater.

De brede og strækbare ribkanter ved ærmeafslutningerne, i kraven og nederst ser både godt ud og får samtidig Marius Roundneck til at slutte pænt til.  

Ulvang Marius Roundneck er bare en virkelig flot og yderst behagelig sweater til hverdagsbrug herhjemme på de køligere dage, men den kan selvfølgelig også bruges til forskellige former for friluftsliv.

For en god uldsweater som denne er - uanset hvad andre påstår - fleecejakken overlegen, både hvad angår de isolerende egenskaber, men også den almindelige varmeregulering under skiftende temperaturforhold. For ikke at nævne lugtgenerne, der med en god uldtrøje er stort set ikke eksisterende. 

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 890 g
Materiale:
100% Wool

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch