Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Cream
Nordisk

Madam Blå Coffee Pot

Madam Blå Coffee Pot

Varenr:10421007
Vælg farveCream

Beskrivelse

Et ægte ikon - genfødt af Nordisk!

Hvorfor ikke gå hele vejen, når du skal fuldende din egen glampingoplevelse? Se tilbage på de gode minder og skab dine egne, mens du bruger tid med dine nærmeste og nipper til kaffen fra en kop eller nyder maden fra en tallerken fuld af nostalgi.

Det bliver næsten ikke mere dansk, end denne legendariske Madam Blå Coffee Pot, som altså atter er vækket til live af Nordisk. Det er den gode gamle kaffekande med indbygget og aftagelig kaffebrygger af emaljeret stål, som holder til det hele og som kun bliver smukkere, efterhånden som den naturlige patina indfinder sig.

Madam Blå Coffee Pot vil være en sand eyecatcher, både hjemme på køkkenbordet, men selvfølgelig også på alle eventyrene i det fri. Kanden, som rummer ca. 1,5 liter, kan naturligvis bruges til alle former for både varme og kolde drikke, og rengøringen af selve bryggerenheden lettes ved, at den nemt og hurtigt kan adskilles fra kanden.

I 1895 begyndte de danske jernhandlere deres produktion af emaljeret køkkenudstyr, og de blev hurtigt berømte for deres Madam Blå kaffekande, som oprindeligt var produceret i 18 forskellige størrelser, der indeholdt fra 1 til 50 kopper kaffe. Og disse populære kander fandtes i de fleste danske hjem op gennem det 20. århundrede, og den dag i dag kaldes det stadig et ikonisk stykke køkkenudstyr, som let kan genkendes af alle danskere.

Hos Nordisk elsker de - ligesom vi - den danske arv og den nostalgiske stil, fordi den frembringer glade minder fra de gode gamle dage, da vi sad ved køkkenbordet med vores bedsteforældre for at nyde de mange hyggelige stunder. Og produkter som disse Madam Blå holder minderne i live og minder os om den hyggelige tid, som var, og som helt sikkert vil blive ført videre med disse ikoniske produkter.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Diameter: 14 cm
Højde: 27 cm
Volumen: 1,5 liter
Vægt: 900 g
Materiale:
Emaljeret stål

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?